Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

VIDEO. Patru tineri distrug indicatoare în Satu Mare. Distracţie bolnavă

ACTUALIZARE. Tinerii care au distrus indicatoare în municipiul Satu Mare au fost prinși. Acum au de plătit amenzi.

,,În urma verificărilor efectuate de polițiștii locali au fost identificați cei patru tineri care, în data de 18.08.2024, au lovit un indicator rutier pe strada Voltaire din municipiul Satu Mare, în persoana numiților J,K,E, H.K.V., P.Z.A și T.G., cu vârste cuprinse între 22 și 23 de ani, domiciliați în municipiul Satu Mare. Aceștia au fost sancționați contravențional. Menționăm că amenzile pentru faptele de acest gen sunt cuprinse între 500 – 1000 lei conform H.C.L. nr. 33/2011”, au transmis reprezentanții Poliției Locale.

Patru tineri distrug indicatoare în Satu Mare. Municipiul a fost scena unui act de vandalism în noaptea trecută, când patru tineri au distrus mai multe indicatoare rutiere din oraș.

Incidentul a fost surprins de o cameră video, iar imaginile arată momentul în care tinerii lovesc un indicator rutier. Tinerii au distrus mai multe indicatoare din zonă, dar acele momente nu au mai fost surprinse de cameră.

Poliția Locală Satu Mare s-a sesizat, deoarece tinerii au fost surprinşi şi pe alte străzi. A început o anchetă pentru identificarea și tragerea la răspundere a persoanelor implicate.

Aceștia urmează să fie trași la răspundere pentru faptele lor, iar autoritățile avertizează că astfel de acte de vandalism nu vor fi tolerate.

Distrugerea bunurilor publice nu numai că pune în pericol siguranța rutieră. Tinerii vor fi amendaţi şi vor trebui să suporte reparaţiile.

17 comentarii

  1. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Pe ăștia dacă au atâta energie în plus în ei eu aș sugera să-i pună primăria la asfaltat. Dar pe cele mai mari călduri.

    • Nae Răspunde

      Un cartus este mult mai ieftin decat o franghie, asa ca o paralela cu intretinerea tampitilor….

  2. Varu Răspunde

    Premiații cu câte un dosar penal

  3. Angleea Răspunde

    La început de pandemie s-a văzut clar care este situația lor în afară. Că vreo 1,5 milioane au venit repejor înapoi că au fost trimiși acasă de autoritățile de acolo că erau fără forme, fără acte, fără loc de muncă oficial. Și cei de acolo au zis pe bună dreptate că se ocupă de cei care măcar își fac formele de ședere și nu se complicăc cu cei care doar pescuiesc în ape tulburi. Că place ori ba la careva nu cred că mai contează. Îs plini de bășini de aer prin cap apoi dacă mai și beau e gata spectacolul. În mod interesant toate se petrec în uichend și cam tot în aceeași zonă. Angleea, i-auzi măi acolo!

  4. Mare Satu si multi prosti in el Răspunde

    “Angleea” esti prea prost vere nu mai scrie !

    • Angleea Răspunde

      Wow a fermentat shawarma-n tyine bro??? Te atacași???? No binye-mpare să știi asta. Frustrații planetei cu toții. Noroc ca măcar tigăile alea luate de prin gunoi reșapate și cu volan pe dreapta, măcar asta nu mai aveți voie să le băgați în țară. Da’ cine te crezi bro că vii și-mi zici ce să fac??? Te visezi maistru la Drexi??? No întârziatule află de la minye că nici atunci nu-mi vei putea să-mi spui. 🤮🤮🤮

  5. Românurile Răspunde

    Pentru primitivii , sunt câteva peșteri nelocuite.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Și nici pericol să se lovească că de astfel de indicatoare nu prea există. Că bine zici. 👍

  6. Mare Satu si multi prosti in el Răspunde

    Angleea Nu fra zic sa nu mai scri ca te faci de ras .
    Zic sa o iei usor asa, la colt de scara ai farmacia.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Că văd că tare bine le știi pe astea. Dar nici nu-i de mirare. Ocupă de de treburile tale. Aaaa, am uitat acum nu ai treabă decât să rupi stâlpii noaptea și să smulgi copacii proaspăt plantați din oraș. Că trebuie musai să arăți cât de dobitoc poți fi. Du-te măi și paște în altă parte rumegătorule cu drept de vot degeaba.

  7. Mare Satu si multi prosti in el Răspunde

    “De aici înțelege fiecare ce vrea” un control psihiatric facut la timp salveaza vieti .
    fa-o pentru familie, daca pentru tine nu vrei .(vizita la psiholog ).
    Doamne ajuta.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Află de la mine că sunt psiholog. Așa că nu știu cine trebuie să meargă și unde la un control. Mai ales că nici nu așa îi spune. Tu ai dezvoltat o obsesie deja. Dar cum sugerează și numele ales de mine tu atâta pricepi, nu ai ce face. Eu de o vreme am încetat să mai fac muncă de pompieri cum a și cazul tău. Reține un lucru, tu aici nu ești la tine în ogradă la țară. Te las că nu am nici timp dar nici nervi de obsesiile tale sterile. Caută-ți alt client.

    • 😱 Răspunde

      Lasă cu cu textele de angleea că suntem toți sătmărenii lămuriți de voi. Tot orașul abia așteapta ca voi să plecați naibii înapoi. În mod interesant cum de plecați se termină și circurile din trafic, bătăile prin cluburi și scade drastic și numărul de accidente. Bineînțeles toate astea nu au nici o legătură cu prezența voastră fomiștilor rupți în fund.

  8. Pistike Răspunde

    Participanți la super concertele de zilele defunctului partium, exaltați de performanța băbăciunii care a concertat în centrul nou 😉

    • Mnoah Răspunde

      Io zâc che mai degrabe a fo’careva venit de la Beltiug după o tur–două de vin apoi o tură de prin cluburi. Că dacă te uiți atent str, Voltaire, aia de lângă piața mare e cam foarte aproape de cluburile de pe Maniu. Iar Partiumul o fo’ tată! La momentul petrecut cu supărarea pe indicatorul aista era gătat de o zi, adică 24 de ore pe puțin. La tine cât ține o beție? Depinde?????? Bine că nu zâci că erau încă în beția aia de după stropitul fetelor de Paști. Mnoah. 🤔😱😲🤣🤣🤣🤣 Papagal ce ești. 🦜🦜🦜🦜🦜🦜🦜

  9. Cris Răspunde

    Tot ei și la McDonald`s cu claxonatul în toiul nopții.
    De când cu ei, nu am chef nici să merg la magazine, ca să nu le văd comportamentul și atitudinea de joasă speță.
    Hai SEPTEMBRIE, nu mai vii odată???????

    • @Cris Răspunde

      Trebui să înțelegi că de cum pleacă înapoi tocmai ei vor încasa claxonatul și înjuratul. De aia stă să explodeze mămăliga-n ei că s-a adunat frustrarea 11 luni. Nevastă-mea din cauza lor refuză să și conducă mașina în luna august. Mai bine ia un taxi. Serios zic asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.