Ultima actualizare: ieri, 21:38

Locale

Zilele Culturale Partium, la final. Deputatul Nagy Szabolcs: ,,Misiunea noastră este de a reprezenta interesele comunității”

,,Misiunea noastră este de a reprezenta interesele comunității”, a declarat deputatul UDMR Nagy Szabolcs în ultima zi a Zilelor Culturale Partium, precizând că la finalul evenimentului s-a discutat ,,despre provocările anului super-electoral 2024”.

,,Am evaluat rezultatele alegerilor locale și ale alegerilor pentru Parlamentul European și am discutat, de asemenea, despre provocările viitoare. Scopul și misiunea noastră este de a reprezenta interesele comunității”, a declarat deputatul Nagy Szabolcs.

8 comentarii

  1. Petrov Răspunde

    Atrium,natrium, sodium, magneziu, potasiu,… putzium, etc. Unde vă credeți măi bulangiilior? Ce comunitate? ce interese? Sunteți o haita și vă credeți buricu sulii! Marș mă.

  2. 🤠 Răspunde

    me anti p’ sungi ștanga.

  3. bosmeg Răspunde

    Cum se vede că toți postacii de pe aici sunt angajați la stat! De când au început “cursurile” la mare pentru funcționarii publici plătite de noi fraierii nu mai vezi 10 comentarii într-o zi întreagă. Sper să vă stea în gât cu care vă cinstim noi iobagii de atâția ani!

  4. Iancu fix pa deal Răspunde

    Nagy Szabolcs: ,,Misiunea noastră este de a reprezenta interesele comunității” gresit misiunea ta ii sa reprezinti interesele cetatenilor si nu a comunitatii . Probabil a spus exact ce a vrut si a aratat adevaratele interese ala UDMR , nu e stress va votam si peste 4 ani si peste 8 prefer un betiv si un hot maghiar decat unu roman .

    • c-block Răspunde

      Ce să-ți povestec. Szabolcs ăsta și-a depășit condiția deja demult în momentul în care a devenit consilier județean. Acum că e deja deputat deja e mult peste ceea ce e normal și ce poate duce. Dar am mai avut noi un deputat-degeba în Sătmar, Tavi Pop pe nume care a ctitorit clopotnițe și altele de acest gen dar în rest nimic. Dacă vrei să știi cam asta e problema cea mai mare la noi că tot trimitem de astea, deputați-vegetali prin parlamentul țării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.