Ultima actualizare: ieri, 21:38

Locale

VIDEO. Spectacol la Zilele Orașului Negrești-Oaș. Lume multă, distracție și super concerte

Spectacol la Zilele Orașului Negrești-Oaș. Evenimentul s-a încheiat duminică seara cu două concerte extraordinare și în aplauzele publicului care a fost și el la înălțime.

Zilele Orașului Negrești-Oaș s-a întins pe tot parcursul weekendului, iar evenimentul a fost unul plin de momente superbe. Sărbătoarea a început încă de vineri seara cu un spectacol minunat oferit de Gașca Zurli și a continuat sâmbătă după-masa, cu o paradă ce a pornit de la primărie până la scena amplasată în zona centrală a orașului. Tot sâmbătă a avut loc și un moment festiv în cadrul căruia au fost decernate titluri și diplome, iar seara s-a încheiat cu un concert marca Puya.

Evenimentul s-a încheiat duminică seara, 18 august, iar zona centrală a orașului a fost neîncăpătoare. Mira, una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară, a urcat pe scena de la Negrești și a reușit să cucerească publicul atât datorită personalității sale, cât și grație talentului cu care a fost înzestrată.

Ultimul concert al serii a fost oferit de The Motans. Denis Roabeș a fost așteptat cu mult entuziasm de public, iar solistul nu a dezamăgit. Acesta a oferit un spectacol senzațional, iar cei prezenți i-au cântat melodiile și au aprins luminile telefoanelor mobile.

Ultima seară a Zilelor Orașului Negrești-Oaș s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

Vă prezentăm câteva imagini cu super concertele ce au avut loc duminică seara, la Negrești-Oaș:

 

2 comentarii

  1. Bibicu Răspunde

    Lume multă, oameni puțini!!

  2. @Vasy Răspunde

    No @Vasy ți-ai căpătat până la urma focul de articicii ce ai ratat la Ardud. Să ții minte fraiere asta când votezi data viitoare că altfel primărița te taie de la porție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.