Ultima actualizare: ieri, 21:38

Naţionale

Vacanță la mare la prețuri accesibile. Începe a doua etapă a programului ,,Litoralul pentru toți”

Vacanță la mare la prețuri accesibile. Începe a doua etapă a programului ,,Litoralul pentru toți” 2024, iar prețurile pentru o cameră de hotel încep de la mai puțin de 40 de lei pe zi.

Ediția de toamnă a programului „Litoralul pentru toți” începe la 1 septembrie, informează digi24.ro. Hotelierii anunță că românii vor plăti cu până la 70% mai puțin față de vârful sezonului estival, iar prețurile pentru o cameră încep de la 38 de lei pe zi.

Programul se va desfășura în perioada 1 – 30 septembrie și este destinat turiștilor care vor să se bucure de o vacanță ieftină în extrasezon. În cadrul programului s-au înscris peste 57 de unități de cazare de pe litoralul românesc, inclusiv hoteluri cu două, trei și patru stele, oferind aproximativ 6.000 de locuri de cazare pe noapte, a anunțat Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Pentru cei înscriși în programul „Litoralul pentru toți”, pe durata lunii septembrie, costurile pentru o noapte de cazare vor începe de la 38 de lei pe noapte de persoană, fără masă, la un hotel de 2 stele din stațiunea Eforie Nord.

În stațiunea Mamaia, prețurile pornesc de la 77 de lei pe noapte de persoană în camera dublă, ofertă valabilă la un hotel de 3 stele, iar în celelalte stațiuni din sudul litoralului tarifele încep de la 60 de lei pe noapte de persoană pentru o camera dublă la un hotel de 3 stele.

Pentru cei care preferă pachete all-inclusive, acestea sunt disponibile la prețuri ce pornesc de la 210 de lei pe noapte de persoană pentru o cameră dublă la o unitate de 3 stele din stațiunea Venus.

Organizatorii recomandă turiștilor să-și facă rezervare din timp, deoarece locurile sunt limitate și se epuizează rapid.

Un comentariu

  1. H&R Răspunde

    Litoralul pentru toți…..bugetarii. Mno așa no.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.