Ultima actualizare: azi, 16:05

Locale

Sătmărean rupt de beat la volan, reținut de polițiști. Un tânăr (19 ani) a fost prins beat pe ATV

Un șofer din Satu Mare, rupt de beat la volan, a fost reținut de polițiștii sătmărean. Oamenii legii au prins și un tânăr în vârstă de 19 ani ce era beat pe ATV.

Ce spune poliția:

La data de 25 august, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Tășnad, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în localitatea Nadișu Hododului, au oprit pentru control un autoturism, la volanul căruia s-ar fi aflat un bărbat, de 37 de ani, din municipiul Satu Mare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Față de bărbat, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare. În cauză, cercetările sunt continuate de către polițiști.

De asemenea, la data de 26 august, în jurul orei 01.30, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Gherța Mică, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu în localitatea Turț, au depistat în traficul rutier, un vehicul pentru teren variat (ATV), condus de către un tânăr de 19 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, cercetările sunt continuate de către polițiști.


Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.