Ultima actualizare: azi, 16:05

Locale

Produs retras de urgență din magazinele din Satu Mare. Nu-l folosiți dacă l-ați cumpărat deja!

Autoritatea Naţional Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANDVSA) anunţă retragerea de pe piaţă, din magazine din mai multe judeţe, a produsului Salicil, vândut ca agent de conservare pentru alimente de către diverse companii. Motivul retragerii este acela să substanţa nu este autorizată ca aditiv alimentar, transmite News.ro.

ANSVSA anunţă că retrage de pe piaţă produsul Salicil (acid salicilic 99%), vândut în magazinele din mai multe, la diverse gramaje şi ambalat de SC CIS Com SRL, SC Heron A-Z SRL, SC San Andreas SRL, SC Condipast Prod SRL şi SC Cico Ditrbution SRL.

Este vorba despre plicuri care conţin cantităţi cuprinse între 10 şi 25 de grave de substanţă vândută ca agent de conservare pentru alimente, care în realitate nu este folosit ca aditiv alimentar. Acestea au ajuns în magazine din judeţele Alba, Mureş, Satu Mare, Arad, Bihor, Cluj, Bistriţa Năsăud, Braşov, Sălaj şi Maramureş.

Cei care au cumpărat aceste produse sunt rugaţi să nu le utilizeze şi să le returneze la magazinele de unde le-au achiziţionat.

7 comentarii

  1. Nimsoc Narodut Răspunde

    Daaaaaa! Așa esteeeeeee! Lăsați-i pe producători să le folosească din plin cum le taie mintea!!!!!! Cancer curat ce e pe rafturi.

  2. Așa că .... Răspunde

    Deci. S-a retras din comerț pentru că nu este chipurile autorizat la comercializare. Că toată lumea folosește aia e fix altceva după ei. Important e să aibă zapiscă. Apoi mai mergeți și prin magazinele alimentare și încercați să citiți conținutul unei conserve să vedeți în câte găsiți acidul salicilic ca și conservant. Vă spun eu că în foarte multe. Așa că ……. Vorba vecinului, s-a descoperit apa caldă și mersul pe jos.

    • Vasy Răspunde

      Asta dacă nu mergi la Nicovid, pentru că acolo nu înțelegi nicio eticheta dacă nu știi limba maghiară (dar nu este asta vreo problemă pentru autoritățile abilitate să verifice dacă se respectă legea privind etichetele în limba română).

      • 💡 Răspunde

        Nici pe cele care le iei din Ucraina de la vecinu, nu exista traducere, dar nu te deranjeaza, nu-i asa?

      • 🤔🤔🤔 Răspunde

        Eu nu pricep că în țara asta la orice știre până la urmă trebuie musai să apară elementul maghiar în orice. Dacă e un conservant atunci acolo, dacă e vorba de precipitații că de ce nu plouă atunci acolo, dacă e vorba de fotbal atunci acolo, dacă e politică externă iarăși. Orice dar faceți pe dracul în patru și așa trageți știrea că apare ungurul în schemă. Voi chiar nu aveți de lucru? Că din ce se pare nu prea. Eu încerc să vă înțeleg dar voi vă dați seama cât de contraproductiv e acest comportament?????

  3. @Norick Răspunde

    VAI DE CAPUL VOSTRU TOT CE ESTE BUN RETRAGEȚI DE PE PIAȚĂ ÎN FAVOAREA GUNOAIELOR!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.