Ultima actualizare: azi, 16:05

Locale

Poliția Română anunță: Un transport agabaritic va traversa județul Satu Mare

Astăzi, 3 septembrie 2024, județul Satu Mare va fi traversat de un transport agabaritic de mari dimensiuni, conform informațiilor furnizate de Centrul INFOTRAFIC al Inspectoratului General al Poliției Române. Transportul, care va începe la ora 20:00, face parte dintr-un traseu extins ce include județele Bihor, Satu Mare, Bistrița-Năsăud, Suceava și Iași.

Convoiul, format dintr-un camion cu o masă totală de 90 de tone, va parcurge următorul traseu în județul Satu Mare: PTF Borș II – A3 – DN 19 – Centura Satu-Mare – DN 1C. Transportul va fi însoțit de echipaje ale poliției rutiere pentru a asigura desfășurarea în siguranță a operațiunii și pentru a minimiza eventualele inconveniente pentru ceilalți participanți la trafic.

Șoferii care circulă pe drumurile menționate sunt rugați să fie atenți și să respecte indicațiile poliției rutiere pentru a evita orice incident. Transporturile agabaritice pot cauza întârzieri sau perturbări temporare ale traficului, așa că se recomandă planificarea călătoriilor în consecință.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.