Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

Adrian Cozma anunță: ,,Săptămâna aceasta, PNL corectează inechitățile din domeniul pensiilor”

Adrian Cozma anunță că ,,săptămâna aceasta, PNL corectează inechitățile din domeniul pensiilor”, precizând că liberalii vor corecta toate neajunsurile din lege, ,,oricât s-ar opune PSD și Marcel Ciolacu”.

Redăm, mai jos, mesajul transmis de Adrian Cozma:

,,Săptămâna aceasta, PNL corectează inechitățile din domeniul pensiilor. Astfel:

  • astăzi, parlamentarii PNL vor depune propunerea legislativă pentru a face dreptate pentru pensionarii din minerit, pentru siderurgiști sau CFR-iști, pentru grupele de muncă și persoanele cu dizabilități, chiar dacă domnul Ciolacu a zis că nu mai face nicio modificare la legea pensiilor și lasă sute de mii de pensionari nedreptățiți;
  • în zilele următoare, prin ordonanță de urgență, ministrul liberal al finanțelor, va propune majorarea plafonului de neimpozitare, de la 2.000 la 3.000 de lei, pentru pensionarii din Armata Română și din sistemul de ordine publică și siguranță națională. Este regretabil că PSD s-a opus să rezolvăm această inechitate prin legea pe care PNL a propus-o și adoptat-o săptămâna trecută , de care se vor bucura peste 3 milioane de pensionari din sistemul de asigurări sociale.

PNL a demarat reforma pensiilor în 2021, a majorat punctul de pensie cu peste 60% în 4 ani și a adus pensii mai mari prin recalculare pentru peste 82%! Tot noi, liberalii, vom corecta toate neajunsurile din lege, oricât s-ar opune PSD și Marcel Ciolacu”.

6 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Mă panaramă! Dar legea aia care a produs nedreptatea nu tot voi ați votat-o???????? Atunci unde ați fost cu toții???????

  2. Irimuș Răspunde

    Adrian Cozma face ce face dar tot la banii publici trage, de altfel asta îl atrage și la Consiliul Județean, banul public și nu se gândește decât cum să ”mulgă” statul român și să facă afaceri în detrimentul oamenilor din județul nostru. Nici de traficul de detergent ucrainean făcut de fratele lui nu se leapădă. Vorba aceea ”te lepezi de satana, m-aș lepăda dar am 3 prunci cu ea.” Așa și Cozma! Din vorbe aruncate în neant se leapădă de orice dar în viață faptele vorbesc. La fapte stă extrem de prost Cozma.
    Președintele PNL atacă maghiarii, banii de la statul maghiar, UDMR dar familia lui este vasală acestor instituții, ONG-uri sau Academii.
    Culmea dacă până să înceapă campania avea un comportament șovin chiar extremist acuma la final de campanie a schimbat placa și o dă cu mesaje în limba maghiară.
    Părinții abonați la contracte publice
    Ca orice familie de membru PNL care se respectă munca cu statul e prioritară la famiglia Cozma. Firma Adi&Cris SRL unde asociați cu părți egale sunt părinții lui Adrian are mai multe contracte cu CSM, club sportiv care funcționează pe lângă Primăria Satu Mare și are primar UDMR și conducător susținut de același partid, a avut în total contracte privind transportul de pasageri ocazional în sumă de 35.000 lei. În 21.06.2023 a avut o achiziție pe SEAP, inițiată de Primăria Beltiug în valoare de 9386+TVA, în 15.06.2023 cu Primăria Păulești în valoare de 15.000 + TVA. La câte firme de transport sunt în acest județ, primarii PNL subalternii feciorului Adrian Cozma numai cu firma părinților puteau să își facă transportul desigur!
    Aceeași firmă umflă banii și de la Academia de fotbal Partium, finanțată de către statul maghiar și încasează 100.000 lei undeva în jur de 20.000 euro.
    Mama junelui PNL-ist mai deține firma Baxivil DDD SRL , companie care are sediu la aceeași locație cu Adi&Cris SRL, în localitatea Satu Mare , dar care are ca obiect de activitate alte activități de curățenie care are nu mai puțin de 22 achiziții inițiate de instituțiile publice ale statului român prin SEAP, printre acestea Spitalul Municipal E.P.N. Popovici Beiuș, Spitalul psihiatrie Gătaia, Școala Gimnazială “Stroe Belloescu”, Sat Grivița , Spitalul Orășenesc Jibou Dr. Traian Herta, Centrul Medical de Evaluare ,Terapie, Educație Medicală și Recuperare pentru Copii și Tineri Cristian Șerban Buziaș, Club Sportiv Chitila, ADP Satu Mare care are 6 achiziții, Comuna Viile Satu Mare, Liceul Ortodox Nicolae Steinhardt, Școala Gimnazială Cărășeu.
    Culmea cu 3 angajați această companie a reușit o cifră de afaceri de 2.354.072 în 2022 și 1.735.200 în 2023.
    E bine să fii mamă de președinte de partid! Contractele zboară pentru mama Cozma.
    Fratele băgat în combinații cu marfă de contrabandă și detergent contrafăcut din Ucraina
    Dacă părinții au contracte cu statul, Cristi Cozma fratele lui Adrian Cozma pare că nu prea îi place să plătească la stat. Dacă în trecut s-a ocupat de cereale din Ucraina și afaceri cu produse agricole acuma acesta are un depozit clandestin într-un complex dintr-o spălătorie din Micro 17, aproape de magazinul părinților și casa lui.

    • Bogdan Răspunde

      atarnatorii de pe langă tine să iți transmită că iți dau telespectatorii prea multă MUI…E!

  3. alin Răspunde

    Saptămana aceasta PNL….suge cariciul impreună cu tine care ai zis că scoți din schemă pacanelel, că ne reduci prețul la benzină, rares bogdan ne taie pensiile speciale, drept urmare tot satmarul stie că esti un minciunos si tu si căcatul tău de PNL!

  4. Anca Răspunde

    JOS CU PENSIILE SPECIALE! NU V-ATI TINUT DE CUVANT!

  5. Tata la toti Răspunde

    PNL este o iluzie un PSD mascat securisti detin controlul si opinia publica din 89 .
    Cum ajungi sa preiei puterea pe un discurs anti psd si mai apoi sa faci coalitie = partid unic ca pa vremea lu ceasca ?
    Cate din promisiunile facute de nonvalorile PNL au fost respectate ?
    Cozma ce sa zici de el mai face mama Cozam un contract , vad ca a luato mai usor cu antisemitizmu probabil a realizat ca are nevoie si de electorat maghiar (cam tarziu) .
    Un personaj charagios un om de nota 3 care pretinde a fi un sprijin pentru cetateni cand in realitate tota la mama cozma merg contractele .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.