Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

Câine agresiv prins de jandarmi într-o localitate din Satu Mare

În cursul serii de marți jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare au prins un câine agresiv din rasa ciobănesc mioritic. Un apel 112 i-a direcționat pe jandarmi în localitatea Pir, unde un câine a creat panică în rândul cetățenilor, care încercau să treacă prin zona respectivă.

Jandarmii au reușit să imobilizeze exemplarul canin cu ajutorul crosei pentru animale, însă din cauza faptului că animalul era foarte agitat, jandarmii au apelat la sprijinul medicului veterinar din zonă, care l-a sedat și astfel a fost facilitată returnarea câinelui către proprietar.

Pentru faptul că a lăsat câinele nesupravegheat, proprietarul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 100 de lei.

„Recomandăm cetățenilor să anunțe prin apel la numărul unic de urgență 112 situațiile de acest gen, pentru ca intervenția jandarmilor să se producă în cel mai scurt timp și pericolul potențial să fie îndepărtat. Jandarmeria Satu Mare, cu siguranță, pentru fiecare”, transmite Jandarmeria Satu Mare.

Un comentariu

  1. Bravo Răspunde

    Intre timp hingherii au arestat 2 scndalagi si batut 3 betivi . Respect gajarmeria , la mai mare . Asteptam primul armasar arestat si prima pisica cu dosar penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.