Ultima actualizare: azi, 14:19

Locale

VIDEO. Convoi militar, blocat în Beltiug. S-a defectat o autospecială!

Un convoi militar este momentan blocat în localitatea Beltiug din județul Satu Mare din cauza defectării unei autospeciale.

La fața locului au sosit echipaje de poliție și alte autorități care colaborează pentru remedierea situației.

Traficul se desfășoară în condiții normale. Convoiul militar este în siguranță, însă se speră că situația va fi rezolvată în cel mai scurt timp.

3 comentarii

  1. Ciucanezu Răspunde

    Tehnica militara mult depasita peste 50% din blindate sunt de pe vremea razboiului mondial ofiteri comandanti exat tipologia personajelor aflate la conducere in primul razboi mondial , personaje charagioase care servesc doar propriile interese si sponsori politici care-i urca in rang . O sa platim in sange coruptia tolerata de peste 30 ani asa cum am platit si in cazul colectiv sau in cazul persoanelor carbonizate prin spitale .

  2. cetatean Răspunde

    corect

  3. Alma Răspunde

    Daca vreti sa fim carne de tun, votati PSD,PNL, USR, Votati slugile UE! Doar un numar suntem pentru aceste jigodii corupte ! NU V-ATI SATURAT ?!!!!! GANDITI-VA MACAR LA COPIII VOSTRI !!! NE MINT ..CUM RESPIRA! Au taiat pensiile speciale? Au facut tot posibilul sa-i aduca acasa pe cei plecati, sa le asigure salarii decente in tara?! Romanii traiesc de pe o zi pe alta, bine ca slavitii ucrainieni au fost ajutati sa traiasca decent !!! RUSINE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.