Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Un om de afaceri din Satu Mare sună mobilizarea! Merge să ajute sinistrații din Galaţi

Oșanul Daniel Ciocan, proprietarul firmei Ciocan Invest – garduri metalice din județul Satu Mare, împreună cu Coste Beniamin, au decis să se implice activ pentru a ajuta familiile sinistrate din județul Galați.

Într-o postare pe Facebook, Daniel Ciocan a lansat un apel către comunitate, invitându-i pe toți cei dispuși să ofere sprijin să se alăture acestei inițiative.

Ei plănuiesc să organizeze un convoi de ajutoare care va pleca joi seara către zonele afectate din Galați, iar voluntarii vor lucra vineri și sâmbătă pentru a oferi ajutor direct. Sunt necesare atât ajutoare financiare, cât și obiecte esențiale precum electrocasnice, mobilier, lenjerii de pat, alimente neperisabile, și alte produse de bază.

„Pentru ajutoare în bani, am primit o idee foarte bună: carduri cadou de la Dedeman, Carrefour, Auchan, Kaufland”, a explicat Daniel Ciocan, subliniind faptul că aceste carduri pot fi trimise direct către familiile afectate.

Toți cei care doresc să contribuie, fie cu forță de muncă, fie cu donații, sunt rugați să ia legătura cu organizatorii până miercuri seară, pentru a putea organiza eficient transportul și distribuirea ajutoarelor: 0784 137 145

Redăm integral mesajul acestuia:

DISTRIBUITI SĂ AJUNGĂ LA CÂT MAI MULTĂ LUME.
Văzând situația din GALATI, am hotărât împreună cu Coste Beniamin să mergem să ajutăm!
Va așteptăm pe toți cei doritori sa veniti cu noi,este nevoie de forță de muncă dar mai este nevoie și de alte ajutoare printre care și FINANCIARE.
Pana MIERCURI seară dorim sa știm care vreți sa veniți ca să putem organiza locurile în mașini.
Pana MIERCURI seară ar fi bine sa știm volumul de ajutoare ce trebuie transportat ca să putem organiza transportul.
ESTE NEVOIE DE URMATOARELE: Mulțumesc Dana Rentea pt pont;
Pentru ajutoare în bani am primit o idee pe care o consider foarte bună: CARDURI CADOU de la Dedeman, Carrefour, Auchan, Kaufland. Mergeți, luați un card, îl alimentați cu ce sumă doriți, și îl trimiteți către familiile sinistrate.
Electrocasnice( frigidere, mașini de spălat, aragaze, cuptoare, etc)
Lenjerii de pat noi!
Perne și pături noi!
Mobilier (paturi, dulapuri, saltele )
Alimente neperisabile
Pentru mai multe informații, va rog sa imi scrieti în privat sau la 0784 137 145.
PLECARE ➡️ JOI SEARĂ
LUCRU DE VOIE BUNA ,VINERI-SÂMBĂTĂ
INTORCERE  DUMINICĂ

5 comentarii

  1. comentator Răspunde

    Felicitări! Cu ocazia asta să nu uite să dea exemplu pe alții care săturându-se de-a lungul istoriei de atâtea inundații au înțeles că digurl trebuie făcut și întreținut și nu lăsate autoritățile să facă de capul lor tot felul de prostii! Că totuși să ai trei inundații majore în 10 ani în același loc și cu pagube majore totuși spune ceva despre competența aleșilor, nu?????

  2. Ion Răspunde

    O inițiativă de apreciat!
    Felicitări și spor!

  3. H&R Răspunde

    Reclama tot reclama este.

    • comentator Răspunde

      În zona respectivă orice ajutor este binevenit dar pe cât se poate cu ocolirea autorităților. Că din ce se pare incapacitatea lor de acțiune și inconștiența lor a dus la starea în care au ajuns. Nu intru în detalii că nu e locul aici dar multe treburi sunt de latură penală. Pentru mult mai puțin au ajuns alții la pușcărie. Aș începe doar cu faptul că în cazul multor case acestea s-au construit fără acte și în zonă inundabilă. Deci implicit nu aveau cum să aibă asigurare. Refuz să cred că nu se știa. Apoi într-o localitatea tot fără acte unul avea un depozit de lemne tot la capul podului la câțiva metri de sediul primăriei. Când a venit apa toate s-au oprit în picioarele podului și au creat un veritabil baraj pe pârâu. Apoi să nu mai povestim că pârâul nu a fost curățat de decenii la cum arată poza pe google maps. Prea multe s-au adunat. Între timp viitura viiturii pe Dunăre a trecut de unguri fără morți dar pârâul ăsta a omorât 6 oameni la noi!!! Cine este incompetent în gestionarea situației???? Dar ce mă mai mir dacă la Crevedia primarul-zis bombă GPL a fost reales. No comment. Dacă asta le trebuie atunci sunt rugați să nu se mai plângă.

      • H&R Răspunde

        Nu se mai plang ca ajutoare financiare primesc si acum, 10000 de lei daca bine am inteles, si una alta pe langa. Casele tot acolo se vor construi fii sigur. Au primit bani cu ceva timp in urma sa construiasca case la 200 metri pe ceva deal. Au construit acolo? Te las pe tine sa dai raspunsul. Gigi Becali a construit un sat intreg in zona aceea. Nu stiu ce s-a intamplat cu casele acelea. Cred ca s-au vandut…pe rachiu. PLM. Asta este. Cand ajung alea de acolo in Ardeal cred ca au ajuns in America. Am fost pe acolo de cateva ori, ma apuca si acum plansul, de neglijenta si nepasarea oamenilor din regiune. Lenea la moldoveni e legendar deja. Sa mai continui?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.