Ultima actualizare: azi, 14:21

Locale

Probleme la o școală din Satu Mare. Părinții sunt disperați: ,,Sunt scandaluri, se fumează cu acordul profesorilor”

Probleme la o școală din municipiul Satu Mare. Părinții sunt disperați și spun că în școală se întâmplă multe lucruri urâte. ,,Sunt certuri, scandaluri, se fumează cu acordul profesorilor”. Oamenii solicită intervenția Inspectoratului Școlar. 

Este vorba de Liceul cu Program Sportiv (LPS) Satu Mare, acolo unde, spun părinții, problemele și incidentele se țin lanț. ,,Unele au fost sesizate prin 112, altele au fost ascunse”, spune un părinte care trage un semnal de alarmă și cere de urgență intervenția Inspectoratului Școlar.

Redăm, mai jos, mesajul transmis de unul dintre părinți:

,,Se întâmplă lucruri urâte ascunse sub preș de către conducere, profesori, învățători. Sunt scandaluri în școală, în curte, în sala de sport, în baie. Se fumează în spatele sălii de sport zilnic cu acordul profesorilor. Se fumează în veceuri la parter. Am sesizat, dar mi sa sugerat oarecum să-mi vad de lungul nasului. Avem în școală o învățătoare care urlă la copii. Dacă ați vorbi cu părinții ați afla lucruri groaznice mușamalizate: certuri în școală, bătăi. Unele au fost sesizate prin 112, altele au fost ascunse. Sunt foarte multe lucruri negative acolo și aș dori să se facă un control neanunțat”.

5 comentarii

  1. vadimT Răspunde

    Firma cu ujina mucegaita a luat amenda 15000lei. si ieri iarasi a trimis corn uscat fara termen de valabilitate. OPC ce face???????????????? Directorul scolii ce face? De ce nu se verifica termenul pe ambalaj? Dati le cei din ucraina mancare la restaurant si chirie platita! Rusine !!!!

  2. Peda Gogu Repetent Răspunde

    E simplu. Copiii și-a creat singuri ambientul care le place. Apoi mai e și treaba cu neimplicarea/lehamitea/dezinteresul sau cum vreți a cadrelor. Că dacă stau și mă gândesc dacă la o școală cu program sportiv se fumează în draci atunci ce fel de sportivi mai vor ieși de acolo? Afumați, nu? Și așa se ajunge acolo că nici școală nu se face (că doar sunt sportivi și au antrenamente și sunt obosiți, asta cu rare excepții) dar nici sport de calitate. Îmi cer scuze față de minoritatea care totuși face. Că rezultatele din învățământ ale școlii vorbesc de la sine. În America fraților se dau burse pentru sportivii buni dar voi știți că dacă stai prost cu notele nu te lasă la antrenament????????

  3. io Răspunde

    s-au înființat clase pt FUMĂTORI.

  4. Trab Uku Răspunde

    Hai ma! Si acum 40 de ani se fuma in buda la liceu (la scoala nu, ii adevarat) Carpati fara si Marasesti. Mereti la biserica…puritanilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.