Ultima actualizare: azi, 15:34

Locale

Fondul pentru programul Casa Verde Fotovoltaice s-a epuizat în 2 minute!

Fondurile pentru Programul Casa Verde Fotovoltaice a început astăzi cu regiunea nord-vest și s-au epuizat în 2 minute. Locuitorii din județele Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Sălaj, Satu Mare şi Maramureș s-au putut înscrie pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu, începând cu ora 10:00. 

Ministerul Mediului a transmis, ulterior, că bugetul pentru această sesiune s-a epuizat în 2 minute, fiind înscrise 9.143 dosare.

Pentru regiunea nord-vest este disponibil un buget de 274,2 milioane de lei, bugetul total al programului fiind de 2 miliarde de lei pentru cele opt regiuni ale țării.

Urmează ca luni, de la ora 10:00, să se deschidă înscrierile pentru românii din regiunea centru, respectiv județele Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş şi Sibiu, care vor avea la dispoziție 280 de milioane de lei.

7 comentarii

  1. SERGIU Răspunde

    si daca stiati asta de ce nu ati scris ieri in tinp ca sa stie t lumea ? poate vroia sa faca si altii dar nu stia…

    • Mnoah Răspunde

      Acuma stau și mă gândesc cum de s-au putut înregistra 9143 de dosare în 2 minute. Voi mai credeți în Zâna Măseluță? Mnoah. @SERGIU. dosarele cred erau demult pregătite sau erau rămase din încercările anterioare și degeaba le știi cu o zi înainte că ți se cer acte care nu le poți rezolva într-o zi. Dar sincer eu nu m-aș înhăma la treaba asta.

  2. CMBF Răspunde

    Defapt sesiunea sa incheiat la 1 min 35 (eu am complectat in 1:45 si numai eram eligibil). Cei care lucreaza in IT au gasit o nisa de a mai face niste bani extra. Era anunt ca depun dosar (timp de complectare 28-40 sec) in cazul ca reusesc plata 500 RON. Un om obisnuit care are cat de cat habar de calculator nu are cum sa tina pasul cu un IT-sti.

  3. Zi-le d-l Geo Răspunde

    Uitati-va la comentariile lasate pe site-ul facebook al afm (48 secunde ….) :
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=939817988191261&id=100064892042624

  4. Unu Răspunde

    Să suplimenteze banii și să prindă toată lumea care își depune dosarul

  5. Hanna Răspunde

    Eu am reușit în 1 min și 08 sec. Am deschis pagina AFM pe jumătate de ecran iar lângă am avut pregătit un document Word cu toate datele de care era nevoie, mail, nume, adresa, CNP etc. Tot ce a trebuit să fac a fost sa dau copy paste. Pe lângă asta documentele cerute au fost numerotate și salvate într-un loc în care știam că ajung repede. Toate informațiile le-am luat de pe grupul de Facebook și internet disponibile tuturor interesați puțin. În concluzie nu trebuie sa fi IT-ist, dar trebuie să te miști întradevăr destul de repede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.