Ultima actualizare: azi, 20:23

Locale

FOTO/VIDEO. Razie în Negreşti Oaş. Acţiune de amploare a Poliţiei

Razie în Negreşti Oaş. În această dimineață, polițiștii sătmăreni desfășoară o acțiune în sistem integrat, de tip ,,razie”, în orașul Negrești-Oaș și în localitățile arondate, pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte care pot afecta climatul de ordine și siguranță publică, de la abaterile la regimul rutier, până la infracțiunile cu violență, traficul de persoane sau traficul de substanțe interzise.

La această acțiune sunt angrenate structurile rutiere, de ordine publică, investigații criminale, luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, dar și colegii din cadrul jandarmeriei și ai poliției de frontieră.

Acțiunea de azi face parte dintr-o serie de măsuri continue luate de Poliția Română, pentru a menține un climat de ordine și siguranță publică și a descuraja orice activitate infracțională.

SURSA: Poliţia Satu Mare

2 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Astă vară când au fost acasă analfabeții cu permise luate pe bani, milițienii au stat ascunși că șobolanii,acuma sunt șmecheri cu noi fraierii care încercăm să fim cât de cât civilizați

    • altu fără bmw Răspunde

      Corect. Dar ca să faci asta ai nevoie și de niscaiva curaj. Că știi prea bine cei prinși cam cum se comportă. Acțiunea asta “Barajul” trebuia mai degrabă botezată “Blocadă totală”. Că tot vă prindem noi cu ceva. Dacă nu cu băutura, atunci cu permisul fals. Sau că ai mers cu viteză. Sau că ai vorbit în timpul consului la telefon. Sau …. găsim noi ceva. 🤔😢😉 Să vă văd cu o acțiune similară în ajun de Crăciun. E, atunci puteți spune că a început ceva în direcția bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.