Ultima actualizare: azi, 17:49

TEDx Satu Mare
Locale

TEDxSatuMare 2024: explorează potențialul uman dincolo de limitele percepute

Cel mai mare eveniment de public speaking, TEDxSatuMare revine pe scena Teatrului de Nord Satu Mare și aduce 10 personalități din România alături de care vă invităm să explorăm împreună potențialul uman, dincolo de limitele percepute. Tema acestui an este o invitație la provocări și oportunități, deoarece trăim într-o lume unde deseori subestimăm capacitatea noastră de a realiza lucruri mărețe.

Pe 13 octombrie 2024, explorăm povești fascinante ale oamenilor care vin să împărtășească cu noi idei, să ne ofere inspirație și aduc adevărate valori umane mai mult decât am crede. Pe scena TEDxSatuMare vor fi alături de noi personalități de excepție dintr-o societate aflată într-o continuă mișcare, schimbare și dezvoltare, care vor dovedi #pebune că nu doar ne putem descoperi, dar cum ne putem valorifica resursele interioare în moduri neașteptate.

Data: 13 octombrie 2024, între orele 14.00-20.00

Locația: sala de spectacole a Teatrului de Nord Satu Mare
Bilete: https://bit.ly/tedxsatumare2024_regular

Dezvăluim primele 6 personalități invitate, care vor fi alături de noi pe bulina roșie și care aduc multă valoare și inspirație publicului sătmărean.

Mihai Copăceanu – psiholog, doctor în medicină, autor și specialist în adicții. Deține un master în adicții la Institutul de Psihiatrie din cadrul King’s College din Londra. Mihai vine la TEDxSatuMare să-și prezinte perspectivele despre psihologia dependențelor și motivele care ne duc la dependență. Va aborda dependențele din perspectiva expertizei sale și vine cu soluții corecte, dorindu-și o interacțiune directă cu publicul din Satu Mare.


Alin Popescu este antreprenor digital cu o experiență de 25 de ani în afacerile din lumea digitală. Alin este fondatorul proiectului digital Avocatnet.ro și construiește platforma escu.me, care explică adulților și copiilor cum vor arăta joburile viitorului. La TEDxSatuMare, Alin vine cu un discurs despre educația făcută cu scop și despre cum să creștem generații mai puternice decât ne-am imaginat. Va interacționa cu publicul sătmărean discutând despre cum se transformă lumea atât de rapid și dinamic, cum nu s-a mai întâmplat vreodată.


Monica Popescu – este o personalitate complexă. Este jurnalistă la bază, specialist în comunicare, blogger, antreprenor, co-fondatoarea Mind Heart Projects, PR Manager Itsy Bitsy FM, Președinta Asociației EMOVERE și trainer în formare în metoda ESPERE. Monica vine la TEDxSatuMare pentru a împărtăși în discursul ei idei și perspective despre experiențele și trăirile ei de mamă și femeie antreprenoare în 2024 în România și modul în care poate privi partea plină a paharului.

Irina-Margareta Nistor este adevărata voce a filmelor. Cu o vastă experiență profesională în calitate de critic de film și nu numai, astăzi este cea care dă voce filmelor, pentru ca oamenii să nu se otrăvească dând bani pe bilete inutil. Doamna Nistor este cunoscută pentru dublarea a peste 5000 de filme între 1985-1996, dar și pentru participarea la numeroase festivaluri de film de la Berlinala, Cannes sau Venezia, dar nu lipsește nici de la festivaluri locale. La TEDxSatuMare ne vorbește despre depășirea limitelor umane dincolo de micile și marile ecrane.

Cári Tibor este un adevărat suflet de artist încă din tinerețe, dublul laureat al premiului UNITER pentru muzica de teatru (în 2013 și 2024), cu o vastă experiență ca și compozitor de muzică de scenă sau de film. La TEDx Satu Mare vine în dublă calitate: speaker – împărtășind idei și experiențe, respectiv în calitate de artist – aducând pe scena Teatrului de Nord momente cu adevărat unice publicului care va participa.

Iulia Niculae – Cuciurean este specialist marketing și comunicare. Cu cei peste 18 ani în marketing și comunicare, Iulia a lucrat pentru diverse agenții de publicitate și PR, unde a coordonat campanii pentru clienți de renume mondial. În 2016 s-a alăturat echipei FRF pe poziția de Head of Marketing, iar de-a lungul carierei sale impresionante, Iulia și-a făcut timp și pentru voluntariat alături de mai multe ONG-uri, dar și o distincție la nivel global în cadrul galei Creativity Can Change the World.

Te așteptăm la TEDxSatuMare2024, alături de noi să explorăm împreună potențialul uman dincolo de limitele percepute.

Biletele la eveniment în se găsesc accesând pe linkul de mai jos: https://bit.ly/tedxsatumare2024_regular. Grăbește-te, nu rata cel mai mare eveniment de public speaking al anului!

Sponsor Principal: DRÄXLMAIER Satu Mare.
Sponsor Gold: Kreativ, M-SYS

Sponsor Silver: Clinica Korall

Sponsor Bronze: Zollner Electronic, Delfingen Romania, KoneCranes, Alu Menziken

Official car: Toyota

VIP transfer by Edmeea Trans

Evenimentul este organizat de Asociația Culturală pentru Tinerii din Satu Mare cu sprijinul Primăriei Municipiului Satu Mare și a Centrului Cultural G.M. Zamfirescu.

Urmărește-ne pe Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile privind evenimentul nostru!

TEDx Satu Mare

Un comentariu

  1. Chupacabra Răspunde

    Nu l-ați invitat pe Vasile Lup ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.