Ultima actualizare: azi, 16:09

Adrian Cozma
Locale

Mesajul deputatului Adrian Cozma de Ziua Internaţională a Vârstnicilor

Deputatul PNL Adrian Cozma transmis un mesaj de 𝐩𝐫𝐞𝐭̦𝐮𝐢𝐫𝐞 𝐭𝐮𝐭𝐮𝐫𝐨𝐫 𝐬𝐞𝐧𝐢𝐨𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐞𝐢, cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice. 
Nu doar azi, ci în fiecare zi, trebuie să arătăm respectul nostru celor mai în vârstă!  Și eu, ca și voi, dragi prieteni, cunosc și sunt de acord cu expresia “𝐶𝑖𝑛𝑒 𝑛𝑢 𝑎𝑟𝑒 𝑏𝑎̆𝑡𝑟𝑎̂𝑛𝑖, 𝑠𝑎̆-𝑠̦𝑖 𝑐𝑢𝑚𝑝𝑒𝑟𝑒”! Asta pentru că seniorii sunt înțelepții familiilor și ai societății, modele de viață și exemple de urmat. Persoane față de care nutrim cele mai profunde sentimente de iubire și de apreciere, cu toate că uităm să le arătăm sau să le spunem atât de des precum ar trebui…
Așa cum ei au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a ne asigura un viitor mai bun, și noi, la rândul nostru, avem datoria de a depune eforturi, împreună cu instituțiile abilitate ale statului, să le asigurăm un trai decent. Subliniez, de asemenea, importanța promovării unor condiții de viață sănătoase în rândul acestora, care să le respecte demnitatea, convingerile, nevoile și intimitatea, precum și dreptul de a lua decizii cu privire la îngrijirea și calitatea vieții lor”, a transmis parlamentarul.

Un comentariu

  1. Gheorghe Răspunde

    Să spună și de pensiile care au scăzut! Iar cei care vor intra de astăzi înainte în pensie, vor intra cu pensiile diminuate semnificativ!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.