Ultima actualizare: azi, 21:58

politia satu mare mascati
Locale

FOTO. Razia din Sătmărel s-a terminat cu amenzi de 5.000 de lei

Razia din Sătmărel s-a terminat cu amenzi de 5.000 de lei. La data de 2 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, cu sprijinul jandarmilor și al polițiștilor de frontieră, au desfășurat o amplă acțiune, “Razia din Sătmărel”.

Acțiunea a avut ca scop depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii și a celor care comit abateri la regimul rutier, combaterea traficului de substanțe interzise, precum și prevenirea și combaterea infracțiunilor silvice.

Polițiștii rutieri au controlat peste 40 de autoturisme și au legitimat peste 50 de persoane, fiind aplicate 11 sancțiuni contravenționale pentru diferite abateri la regimul rutier, în valoare de peste 2.600 de lei.

De asemenea, au fost aplicate 27 de sancțiuni, conform prevederilor O.U.G. nr.97/2005 și o sancțiune conform Legii nr.205/2004.

Totodată, polițiștii au aplicat 2 sancțiuni, conform prevederilor Legii nr.171/2010, în valoare de 2.000 de lei, fiind găsită și confiscată și o cantitate de material lemnos de esență ulm.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de peste 5.000 de lei.

Acțiunile desfășurate de polițiști fac parte dintr-o serie de măsuri continue luate de Poliția Română, pentru a menține un climat de ordine și siguranță publică și a descuraja fenomenul infracțional.

SURSA: IPJ Satu Mare

politia mascati

Un comentariu

  1. Feri Poker Răspunde

    Au primit amenzi,adică hârtie de sters la koor ! Pierdere de vreme…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.