Ultima actualizare: ieri, 21:58

Locale

VIDEO. Accident în Rătești! Zeci de persoane s-au adunat la fața locului

Un accident rutier s-a produs, în această seară, în localitatea Rătești din județul Satu Mare. Incidentul a avut loc când un conducător auto ar fi schimbat direcția de mers brusc, fără să se asigure.

În cele două vehicule implicate se aflau mai multe persoane, inclusiv copii. Din cauza rănilor suferite, câteva persoane au solicitat intervenția echipajelor medicale, care au sosit rapid la locul accidentului pentru a oferi primul ajutor.

Polițiștii au deschis o investigație pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul. Totodată, la fața locului s-au adunat zeci de persoane, iar echipajele de poliție au intervenit pentru a menține ordinea, în condițiile în care unele persoane au devenit agitate.

„Mașina a intrat brusc în fața noastră, fără să semnalizeze. Aproape că mi-a omorât copilul! Cum poți să faci așa ceva?”, a declarat șoferul unuia dintre autoturisme.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto de 23 de ani, din Mesteacăn, nu s-ar fi asigurat la efectuarea unui viraj spre stânga, intrând în coliziune cu un autovehicul care circula în spatele său, condus de un bărbat de 33 de ani, din Mihăieni.

Din producerea evenimentului a rezultat rănirea a doi minori de 12 și 14 ani, precum și a altor două persoane de 28 și 31 de ani, toți fiind pasageri ai celui de-al doilea autoturism.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, în cazul bărbatului de 23 de ani fiind indicată o concentrație de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat pentru PortalSM purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare.

Sursa video: TV1 Satu Mare

@portalsm

VIDEO. Accident în Rătești! Zeci de persoane s-au adunat la fața locului

♬ original sound – portalsm – portalsm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.