Ultima actualizare: azi, 16:09

fast food amenda
Locale

Două fast food-uri din Satu Mare, amendate de DSVSA

Două fast food-uri din Satu Mare, amendate de DSVSA. În urma controalelor din această săptămână au fost aplicate două sancțiuni contravenționale în valoare de 2.400 lei, – 2 Fast – Food – uri, din localitatea Satu Mare, pentru nerespectarea normelor stabilite de Autoritatea Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, privind întreținerea spațiilor de prelucrare, depozitare și de valorificare a produselor alimentare, precum și a instalațiilor, utilajelor și a ustensilelor de lucru folosite.

D.S.V.S.A. Satu Mare, continuă seria de controale oficiale, tematice, cu privire la respectarea condițiilor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor, în cantinele preșcolare și școlare, în unități tip catering care asigură mese calde în școli, cămine sau grădinițe, în unități școlare unde se desfășoară, Programul pilot o Masă Sănătoasă „ și în toate chioșcurile de incintă.

În paralel continuă și acțiunea de verificare a programului Laptele și cornul „ din unitățile de învățământ. Se verifică unitatea de origine a produsului, – numai produse ambalate în conformitate cu prevederile legale în vigoare privind igiena și siguranța produselor alimentare, transportul/livrarea acestuia, condițiile de manipulare și depozitare la destinație, modul și condițiile de monitorizare și control al temperaturii cerute de unitatea producătoare, distribuția produselor la elevi.

3 comentarii

  1. Vasy Răspunde

    Nu stiu dupa ce am intrat aici daca oricum nu se spune numele. Incepe sa fie ceva normal, dar stai sa veizi cand va prinde un amarat de PFA cum a fost o placintarie in primavara, s-a publicat pana si poze cu CUI si tot! Scarba sa imi fie!

    • dodiq Răspunde

      vasy sunt de acord cu tine ce putem face in aceste cazuri e sa nu deschizi articolul asa nu vezi reclamele si AUTORUL ha ha nu primeste lovele

  2. 😮 Răspunde

    😮😮😮😮😮. Voi citiți ce publicați sau asta e materialul și cheis????? Adică în Europa pe dreapta s-au dat două amenzi la două chestii???? Și ce află de aici cititorul după voi????? 😮😮😮😮😮 Mai bine nici nu ați fi scris nimic. Sincer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.