Ultima actualizare: azi, 22:11

korall satu mare
Locale

Farmacia Clinicii Korall oferă pacienților o gamă largă de preparate realizate local

Preparatele realizate în farmacii permit personalizarea terapiei în funcție de nevoile și problemele pacienților, așa că nu este de mirare că produsele de acest tip devin tot mai populare în Farmacia Korall. Iată despre ce este vorba mai exact.

Mămicile cu copii mici sunt deja familiare cu pasta Petrini, un produs cunoscut, recomandat pentru scutecul bebelușilor, dar pot opta și pentru o cremă special împotriva erupțiilor cutanate cauzate de scutec. Menționata pastă Petrini nu este utilizată doar pentru bebeluși, ci și pentru pacienții cu escare, iar pentru aceștia există și un unguent cu cloramfenicol și rifampicină, ideal pentru escare și ulcere la glezne și nu numai.

Dacă discutăm despre articulații, merită să evidențiem preparatele antireumatice (sub formă de gel sau unguent), care sunt foarte populare și pot fi de mare ajutor în cazul inflamațiilor musculare sau articulare și dureroase.

Articol

În farmacia Clinicii Korall sunt disponibile atât produse realizate local, pe baza unor rețete bine cunoscute, moștenite de la generațiile anterioare de farmaciști, cât și preparate magistrale, care sunt realizate conform indicațiilor medicului, personalizate fiecăruia împarte. Principalul avantaj al acestora este că pacienții pot beneficia de o terapie perfect adaptată nevoilor lor, fie că este vorba despre creme, unguente, geluri, soluții, supozitoare sau șampoane.

Gama de preparate realizate local oferă soluții pentru numeroase probleme. Șamponul anti-mătreață cu ketoconazol poate înlocui cu ușurință produsele populare, cum ar fi de exemplu: Nizoral, iar cei care se confruntă cu căderea părului pot solicita o soluție special preparată pentru acest scop. Dacă cineva se confruntă cu ciupercă la picioare, farmaciștii pot prepara un unguent Biazol care conține uree și o tinctură Sabouraude, dar farmaciștii pot veni și în ajutorul paciențiolor care se confruntă cu bătături, varice sau transpirație neplăcută. În plus, în Farmacia Korall pot fi solicitate unguente și supozitoare pentru hemoroizi, precum și soluții cu nistatină pentru aftă bucală sau candidoză bucală. Printre produsele realizate local se numără și suspensia inhalatorie cu Fluticazonă și soluția inhalatorie cu Salbutamol, care ajută la tratarea bronșitei. Acestea pot înlocui produsele Flixotide și Ventolin care sunt foarte greu de găsit în ultima perioadă. .

Produsele preparate de farmaciștii Clinicii Korall s-au dovedit eficiente; conform feedback-ului pacienților, aceste preparate sunt la fel de bune sau chiar mai eficiente decât medicamentele promovate în diverse reclame. Avantajul preparatelor magistrale nu constă doar în faptul că acestea sunt realizate conform indicațiilor medicului, adaptate nevoilor individuale, ci și în faptul că, în multe cazuri, înlocuiesc produse care au dispărut de pe piața farmaceutică din România, deși cererea pentru acestea continuă să existe. De asemenea, mulți clienți apreciază că produsele realizate local oferă soluții mai accesibile financiar: pot obține cantități chiar de două sau trei ori mai mari, decât preparatele industriale regăsite în farmacii.

Pentru pielea afectată de ciupercă, se prepară creme cu ketoconazol, iar pentru mâncărimea persistentă, se oferă soluții mentolate. Cei care caută tratamente pentru acneea pielii se află, de asemenea, în locul potrivit în Farmaciile Korall, deoarece farmaciștii pot prepara o cremă eficientă pentru această problemă.

Așadar, dacă vă confruntați cu oricare dintre problemele menționate mai sus, nu ezitați să contactați farmaciștii Clinicii Korall, care pe lângă produsele de bază pot prepara cu mare ușurință tratamentele necesare nevoilor dumneavoastră.