Ultima actualizare: azi, 08:52

Locale

Un bărbat umbla prin barurile din Satu Mare și fura telefoane mobile. Beția l-a costat scump

Beția l-a costat scump pe un sătmărean. Bărbatul a umblat prin baruri, iar înainte să plece punea mâna pe câte un telefon mobil. Acum își pune mâinile în cap.

Potrivit informațiilor PortalSM, la data de 28.11.2022, în intervalul orar 19.30-21.00, profitând de neatenția persoanei vătămate, bărbatul i-a sustras telefonul mobil ce se afla pe o masă din incinta barului, cauzându-i un prejudiciu în cuantum de 1.000 lei, nerecuperat. Totodată, s-a reținut că la data de 04.01.2023, în intervalul 02.30-03.30, în timp ce se afla într-un local din municipiul Satu Mare, individul i-a solicitat telefonul mobil unei persoane pentru a efectua un apel, după care a plecat fără să i-l mai restituie, cauzându-i un prejudiciu în cuantum de 2.000 lei, nerecuperat.

Fiind audiat în calitate de suspect cu privire la fapta săvârșită la data de 28.11.2022, bărbatul a recunoscut comiterea infracțiunii, precizând că la data de 28.11.2022, în jurul orei 19.30, a intrat într-un bar unde a fost cinstit și a băut în total aproximativ 500 ml de rom, iar la un moment dat a observat că după tejghea era telefonul mobil al barmanului. A așteptat momentul oportun și a băgat mâna după tejghea, a luat telefonul mobil, după care l-a băgat în buzunar. După ce a luat telefonul mobil a ieșit din bar și a plecat spre casă, iar pe drum, în cartierul Micro 17, s-a oprit la o terasă, unde a vândut telefonul mobil unei persoane pentru suma de 150 lei. Banii primiți pe telefon i-a cheltuit pe băuturi alcoolice. După ce i s-au arătat înregistrările video din bar, individul a precizat că se recunoaște pe imagini.

Fiind audiat cu privire la fapta săvârșită la data de 04.01.2023, bărbatul a declarat faptul că s-a deplasat la un bar de pe bulevardul Independenței din Satu Mare, unde a căutat o persoană cu care a avut ceva de discutat, însă nu a găsit acea persoană. A consumat o bere împreună cu un prieten și încă o persoană pe care a cunoscut-o în acea seară. I-a cerut acelei persoane telefonul pentru a efectua un apel, apoi a plecat din bar cu telefonul asupra lui. A mai menționat că nu știe unde este telefonul mobil pe care l-a luat de la persoana vătămată.

Bărbatul, recidivist, a fost condamnat la doi ani și șase luni de închisoare cu executare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.