Ultima actualizare: azi, 19:25

Locale

FOTO. Moment de recunoștință și rugăciune la Negrești. Mesajul transmis de primarul Aurelia Fedorca

Astăzi, 20 octombrie 2024, cu ocazia Zilei Mulțumirii, doamna primar al orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, secretar executiv al PSD Satu Mare și candidata la Senat, alături de Daniel Feher, candidatul la Camera Deputaților, și Constantin Fanea, viceprimarul orașului Negrești-Oaș, au participat la slujba de la Biserica Penticostală Betel din Negrești-Oaș, oficiată de pastorul Ruben Țânțaș.

Evenimentul a reunit peste 250 de credincioși locali într-un moment de recunoștință și rugăciune, subliniind importanța spiritualității în viața comunității. În cadrul acestui eveniment, primarul Aurelia Fedorca a subliniat importanța susținerii valorilor creștine și a coeziunii sociale în dezvoltarea durabilă a orașului și a județului Satu Mare.

,,PSD Satu Mare își reafirmă angajamentul de a sprijini inițiativele locale care promovează unitatea, solidaritatea și respectul reciproc, contribuind astfel la bunăstarea comunității”, este mesajul transmis de social-democrații sătmăreni.

2 comentarii

  1. 12345 Răspunde

    Candidat la Camera Deputatiilor , Dan Feher cu 8 clase. Rau am ajuns. Acu de un ani inca curgea jegul de pe el la dez.

  2. Dan Răspunde

    Doamna primar promovează “biserica” penticostala sau așa își începe campania electorală? Am crezut că este ortodoxă,dar m-am înșelat se pare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.