Ultima actualizare: azi, 10:45

Locale

Mașină furată în Polonia! Proprietarul a depistat-o prin GPS în Negrești-Oaș

Mașină furată în Polonia! Proprietarul a depistat-o prin GPS în Negrești-Oaș. Procurori din cadrul Parchetului de pe lângã Judectoria Negresti Oas, impreună cu politistii din cadrul Inspectoratului Judetean al Politiei Satu Mare, Serviciul de Investigații Criminale  au luat si aplicat măsuri asiguratorii, în data de 23 octombrie, în cadrul unui dosar penal din anul 2024 care vizeazã savârsirea infractiunii de tăinuire.

Organele de poliție din cadrul Politici Orasului Negresti-Oas au fost sesizate, în data de 4 septembrie, de către un cetățean polonez, care s-a prezentat ca fiind administratorul unei societăți, cu privire la faptul că o masină marca Toyota Camry i-a fost furatã, iar dupa GPS figureazã pe o stradã din localitatea Negresti-Oas.

In urma sesizării, organele de poliție, au identificat autoturismul marca Toyota Camry, iar în urma verificărilor în bazele de date SINS a rezultat faptul cã autoturismul marca Toyota Camry figurează ca bun urmărit de către autoritățile din Polonia de la data de 03.09.2024.

Un comentariu

  1. Satmarean 1 Răspunde

    De ce nu ma mir!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.