Ultima actualizare: azi, 10:45

Locale

FOTO/VIDEO. Ziua Armatei Române, sărbătorită la Satu Mare. Defilare în centrul orașului

După manifestările ce au avut loc, vineri după-masa, la Carei, Ziua Armatei Române a fost sărbătorită și la Satu Mare. Manifestările au avut loc pe platoul din fața Monumentului Ostașului Român. 

Ceremonia din municipiul Satu Mare a debutat la ora 17.00 cu un ceremonial militar și religios, continuând cu depuneri de coroane. La ceremonie au fost prezenți prefectul Ioan Tibil, reprezentanți ai Primăriei Satu Mare, alte oficialități locale și județene.

Detașamentul de onoare a fost constituit din militari ai Batalionului 52 Geniu “Tisa”, Inspectoratului Județean de Jandarmi „General de brigadă Ioniță Borșan” Satu-Mare, Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare și Muzica Militară a Diviziei 4 Infanterie „Gemina”.

După depunerile de coroane, a avut loc o scurtă paradă militară care a încheiat ceremonia de la Satu Mare.


CITEȘTE ȘI:

8 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Este pentru prima oară în ultimii zece ani când văd soldați,jandarmi și pompieri cât de cât adevărați.Felicitari comandanților care dau implicat în organizarea acestui eveniment.

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Sa le felicitam comandantii ca io invatat sa umble neimpleticiti? Ca cam asta am vazut.

  2. Nota 4 stați jos Răspunde

    Partea proastă e, că a-ți blocat tot centrul cu pregătirea pulii de manifestare. Poporul e sărac lipit și vouă va arde de manifestare, mai și blocați centrul, soarele vostru de incompetenți. RUSINE
    Faceti dracu pe la orele 09 pregatitetea pulii când nu deranjați pe nimeni, nu când circulația e în plin și vine lumea de la serviciu acasă, de la școală copii etc.

  3. History Răspunde

    Aș vrea să aflu dacă mai știe cineva de ce pică toată treaba asta tocmai pe 25. Că de fapt toate lucrurile s-au petrecut cu vreo 2 zile mai devreme. Aștept reacții.🤔 Iarăși ca de obicei unii fabrică istorie. La fel cum e și treaba cu Satu Mare oraș milenar în 1972. Apoi ne mirăm că nimeni nu ne ia în serios. Oare de ce?

  4. Satmarean 1 Răspunde

    Felicitari fetitei care saluta in timpul intonarii imnului cat si si parintilor pt modul in care au crescut-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.