Ultima actualizare: azi, 11:19

Locale

Vreme bună și vacanță: sătmărenii, invitați la Blaga’s Farm pentru o zi perfectă în natură

Vreme bună și vacanță: sătmărenii, invitați la Blaga’s Farm pentru o zi perfectă în natură. Duminică, prognoza meteo promite o zi însorită, iar săptămâna viitoare copiii sunt în vacanță! Ce ocazie mai bună decât aceasta pentru a petrece timp de calitate în familie? Blaga’s Farm, situată în comuna Odoreu, județul Satu Mare, îi așteaptă pe sătmăreni, și nu numai, cu o mulțime de activități și noutăți pentru cei mici și mari deopotrivă.

La Blaga’s Farm, vizitatorii se pot bucura de o experiență autentică în natură, într-un cadru tomnatic plin de farmec, unde pot interacționa direct cu alpaca, chinchilla, bivoli, văcuțe Zebu, cerbi lopătari și multe alte animale exotice. Fermierii Andrea și Daniel Blaga au pregătit activități speciale pentru toți: plimbări cu trăsura și poneiul, spații de joacă extinse, o zonă de grătar, dar și posibilitatea de a hrăni animalele, oferind copiilor o experiență captivantă și educativă.

Program

Intrarea este gratuită pentru copiii și adulții cu nevoi speciale, iar biletele pentru restul vizitatorilor costă 20 de lei.

Blaga’s Farm își așteaptă oaspeții în cursul săptămânii pe bază de programare, iar sâmbătă: 10.00 – 18.00 și duminică: 13.00 – 19.00

Așadar, satmarenii sunt invitați să profite de vremea prietenoasă și de timpul liber al vacanței pentru a se bucura de momente de relaxare la Blaga’s Farm!