Ultima actualizare: azi, 11:19

primar Săuca
Locale

VIDEO. Cel mai tânăr primar din Satu Mare şi-a preluat mandatul. Are 25 de ani şi este membru PNL!

Cel mai tânăr primar din Satu Mare şi-a preluat mandatul. David Hodorog, inginer de meserie, este cel mai tânăr primar din județul Satu Mare, care a câștigat mandatul în localitatea Săuca. La doar 25 de ani, acesta s-a poziționat categoric în fruntea competiției electorale pentru primăria comunei Săuca.
“Domnul Hodorog a reușit să se impună în comuna Săuca, în ciuda faptului că s-a confruntat cu un adversar cu multă experiență politică și cu 6 mandate la activ. Tânărul primar a tras după el și lista de consilieri, obținând majoritatea și în Consiliul Local. Ce poate spune acest lucru? Cǎ oamenii au înțeles cǎ nu poți veni la infinit cu promisiuni care nu se transformă în realizări și cǎ nu poți lăsa o localitate cu potențial de dezvoltare în urma altora care evoluează în ritm accelerat”, a transmis deputatul Adrian Cozma.
La ceremonia de învestire, tânărul nostru primar s-a declarat recunoscător cetățenilor pentru mobilizarea și puterea lor decizională, reușind să producă o schimbare atât de importantă și de necesară în comunǎ: “De-acum înainte, tot ce trebuie să facem este să-i mulțumim pe locuitorii comunei noastre! Cu siguranță, cu ajutorul bunului Dumnezeu și prin implicarea fiecăruia dintre dumneavoastră, vom face o treabă bună în comuna Sǎuca!”.
“Stimate coleg, cu ocazia acestui nou început de drum, vă dorim putere de muncă, îndeplinirea tuturor promisiunilor electorale și menținerea încrederii cetățenilor! Suntem aici să vă împărtășim experiențele noastre și să vă ajutăm ori de câte ori considerați cǎ vǎ putem fi de folos! Mult, mult succes! “, a mai transmis deputatul Adrian Cozma.
primar Săuca

8 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Hodoroc Tronc, Săuca asta-i comună sau stradă?

  2. H&R Răspunde

    Vorbim peste 4 ani.

  3. Varu Răspunde

    Nu-i sat fraiere,este comună,dar tu nu înțelegi ironiile, așa că mai pune mâna pe carte

  4. Eu Răspunde

    Experienta il recomanda, si, si este membru PNL.

  5. Militia Răspunde

    Daca nu aducea more cu autocaru de la cules de afine nu era primar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.