Ultima actualizare: azi, 11:19

accident Odoreu
Locale

VIDEO. Accidentul de la Odoreu. Doi motociclişti s-au ciocnit, apoi unul a ajuns într-o maşină

Accidentul de la Odoreu. Prima ipoteză a poliţiştilor în cazul accidentului de la Odoreu este că doi motociclişti s-au acroşat, apoi unul dintre ei s-a lovit de o maşină care venea din sens opus.

Un martor a declarat, pentru PortalSM, că tinerii circulau pe motociclete şi se jucat, se depăşeau unii pe alţii, iar la un moment dat doi dintre ei s-au ciocnit.

Cum s-a petrecut totul:

La data de de 27 octombrie a.c., ora 17.56, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 19 F, între localitățile Odoreu și Medieșu Aurit.

Din primele verificări de la fața locului a reieșit faptul că un bărbat de 24 de ani, din municipiul Satu Mare care conducea o motocicletă, ar fi efectuat o manevră de depășire a unui alte motociclete condusă de către un tânăr de 19 ani, din localitatea Halmeu, intrând în coliziune cu acesta.

Ulterior impactului, motocicleta condusă de către bărbatul de 24 de ani, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de către un bărbat de 40 de ani, din localitatea Medieșu Aurit, care circula pe sensul opus de circulație.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului de 24 de ani, acesta fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto și motociclistul de 19 ani, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care au avut loc evenimentul.

5 comentarii

  1. Vulpea bi-polara Răspunde

    Eu nu cred ca motociclistii au facut asa ceva. Ei sunt cuminti, sigur un meteorit i-a lovit. Si acuna daca tot erau asa adunati tovarasii, puteau sa isi arvuneaca deja militzienii ca sclavi la marsu de constientizare din primavara, ca la earlibooking is mai ieftini

  2. yx Răspunde

    numai tu intelegi ce ai scris

  3. Vasile Răspunde

    Daredevil Biker Satu Mare ….. a meritat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.