Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

Concert de tobe în Casa Prieteniei

caritas (3)Copiii Centrului Social Deschis „Casa Prieteniei” din cadrul Organizaţiei Caritas a Diecezei Satu Mare au ţinut vineri, 13 iunie un concert de tobe.

Concertul la care au fost invitaţi părinţii copiilor beneficiari şi angajaţii organizaţiei a fost susţinut de tinerii care învaţă să se joace la acest instrument. În cadrul evenimentului de sfârşit de an şcolar au fost interpretate melodiile învăţate în cursul anului şi câteva cântece mai cunoscute.

Cei zece tineri au fost pregătiţi de profesorul lor de muzică Didi Péter şi însoţiţi pe sintetizator de un voluntar cântăreţ de la Liceul Technologic de Industrie Alimentară „George Emil Palade”, Vanka Rolland.

Spectacolul copiilor a fost primit cu căldură de către audienţă, şi răsplătit la final cu aplauze şi diplome de merit. Ultimul cântec a fost interpretat împreună, de către toţi toboşarii, fiecare jucând pe câte un instrument muzical.

Tinerii din Casa Prieteniei au posibilitatea pe lângă serviciile de asistenţă socială, consiliere psihologică şi suport material, să ia parte la diferite activităţi recreative, de socializare care ajută foarte mult la dezvoltarea lor personală.

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.