O reinterpretare a clasicelor bruschete. Iată o reţetă fresh, extrem de uşor de preparat.
Ingrediente:
o baghetă mare, feliată
o roşie mare, coaptă bine, tăiată cubuleţe
o jumătate de castravete, fără coajă, tăiat cubuleţe
50 g măsline kalamata, fără sâmburi, tăiate
o jumătate ceapă roşie, tăiată solzişori
100 g brânză Feta
o lingură oţet de vin roşu
un praf de oregano uscat
sare şi piper după gust
Mod de preparare:
Feliile de baghetă se pun pe grătarul uşor încins, 2-3 minute. (În cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius, feliile se aşază pe hârtie de copt şi se lasă la rumenit 7-10 minute, până când capătă o culoare aurie.)
Pentru topping, toate ingredientele se amestecă uşor într-un castron, lăsând brânza la final. Se adaugă oţetul şi se potriveşte de sare şi de piper.
Toppingul se pune peste feliile de baghetă, folosind o lingură.
Bruschetele se servesc imediat.
Sursa: feellikecooking.ro