Ultima actualizare: azi, 11:50

Locale

Consiliul Judeţean vrea să preia Căminul de Argint din Viile Satu Mare

marcela pop, octavian apan (10)Conducerea Consiliului Judeţean Satu Mare vrea să preia Căminul de Argint din Viile Satu Mare aflat în pragul falimentului din cauza unor datoriilor.

Directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Satu Mare, Octavian Apan, a declarat într-o conferinţă de presă, susținută astăzi că a fost contactat de către preşedintele CJ, Adrian Ştef şi vicepreşedintele Mircea Govor, care i-au cerut să găsească o soluţie pentru salvarea căminului.

Potrivit acestuia, se analizează două variante. Prima prevede preluarea clădirii şi personalului, transformarea acestuia într-un centru pilot, urmând să fie efectuate lucrări de extindere pentru mărirea capacităţii. Cea de-a doua variantă analizată prevede cofinanţarea ONG-ului Casa Sătmăreană, însă suma de 13.000/lună este prea mare.

Apan a subliniat că în zonă nu există un centru care să ofere asemena servicii bolnavilor de Alzheimer, cel mai apropiat fiind în Cluj.

7 comentarii

  1. finante Răspunde

    E pacat de acei batrini dar consiliul judetean vrea sa preia si acest camin cind nu e capabil sa finanteze institutiile pe care le are acum in subordine! Daca pentru aceste nu sint bani de unde vor avea bani si pentru altele?

  2. Cocojumbo Răspunde

    http://www….
    Unde sint acei membri PNL, PSD, PDL care aduceau pungute cu portocale de Craciun si apoi se pozau in fata cladirii? Acum vrem sa vedem o actiune total dezinteresata din partea voastra !!!

    • matroz Răspunde

      @cocolunga:in mintea ta aia micuta,micuta…mai crezi ca se poate face ceva cu banane si portocale?
      Coco,ca…coco…

  3. VIESPE Răspunde

    oare acest om din poza are coloana vertebrala???? caracter…….???hm…?? poate cineva sa-mi raspunda???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.