Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Mallul NEPI Satu Mare se deschide în 2017. Anunţul dezvoltatorilor imobiliari

mega-mall-2Mallul NEPI va fi deschis la Satu Mare în anul 2017. Cel puţin aceasta este estimarea dezvoltatorilor imobiliari.

“Potrivit Colliers, pentru anul 2017, volumul de spatii comerciale livrat este estimat la 180.000 mp, in conditiile in care vor fi finalizate parcurile de retail: Shopping City Satu Mare (18.000 mp) si Prima Shops Oradea (10.000 mp), precum si extinderi ale proiectelor existente Shopping City Sibiu (16.900 mp – extindere) si Shopping City Galati (27.000 mp – extindere)”, a scris astăzi publicaţia de business wall-street.ro.

Compania NEPI nu a renunţat la construirea Mega Mall-ului din Satu Mare, după scandalul cu licitaţia terenului de pe str. Careiului.

Oficialii au anunţat în revistele din lunile iunie şi august că proiectul din Satu Mare este în fază de obţinere de avize şi autorizaţii. Noul target al companiei este ca Mega Mall-ul de la Satu Mare să fie deschis în 2017.

Mall-ul se dorește a fi unul regional, compania NEPI nemaiavând în această zonă vreo investiție de acest gen. Chiriașii mega mall-ului pot fi Carrefour, H&M, Takko, Deichmann, JYSK, CCC, Altex şi Flanco şi operatorul de cinematografe Cinema City.

Locația viitorului mall este în locul fabricii Sarmex de pe drumul Careiului, în apropierea hipermarket-ului Kaufland.

Iniţial, oficialii NEPI au anunţat că vor finaliza investiţia în 2016, dar din cauza unor probleme juridice cu terenul acest lucru nu a fost posibil.

 

13 comentarii

  1. obiectiv Răspunde

    Să înlocuim fabricile cu Mall-uri.Numai aşa vom reuşi.

    • Fara Răspunde

      Asa asa numai malluri ne trebe viitorul suna prost!

      • Unu' Răspunde

        Nu suntem toți rupți în cur, unii ne permitem măcar odată la lună să mergem la mall …

        • M Răspunde

          Daca mergi odata pe luna la mall inseamna ca esti rupt in cur. Daca lumea o sa mearga odata pe luna la mall, se va inchide in max 2 ani. Oamenii astia vin pt bani nostri aici, daca noi stam acasa iti dai seama ca nu o sa le merita sa intretina ditamai mallul.

          Populatia Satmarului nu cred ca o sa fie atrasa de acest mall, tinerii sunt la Cluj si in alte orase la facultate, nu vad nici o sansa ca acest proiect sa fie profitabil. Dar sa nu am dreptate, probabil s-au facut toate masuratorile pe targetul mallului, dar mi se pare dubioasa treaba.

    • Unu' Răspunde

      În centrul orașului, prefer un mall frumos decât o fabrică!

  2. mda Răspunde

    Interesant…cred ca au fost probleme cu pamantul ceva, din cate a zis Primarul ei au 4.5 hectare de pamant si cred ca nu e suficient

  3. never Răspunde

    băi da ce aprinsi sunteti!de vreo patru ani tot de nepi povestim si pana acum nimic.Prin Ankora si Shoping ăla cum ii zice bate vantu.Vreo trei magazine au cat de cat vizitatori căt despre cumparatori …Foodcourt-urile stau cu cate o pizza in program pana se usuca…De unde sa aiba SM bani sa tina un mall cum vrea Nepi?

    • Unu' Răspunde

      Relax, este bani! Ankora şi Buda-small sunt doar niște scremete patetice! Așa înțeleg oamenii de afaceri din Satu Mare să facă comerț în secolul XXI!
      Primul nu are locuri de parcare iar pe partea de food-court este total depășit, cu toate că zona are potențial uriaș. Acesta e principalul motiv pentru care nu vin chiriași renumiți!
      Al doilea, Buda-small, e ceva ideal pentru Gherța City! La fel, stă prost cu locurile de parcare, finisajele execrabile îți dau impresia că ai intrat într-un WC de pe autostrăzile din Ungaria, că cele din Austria arată mai bine … La partea de food-court situația este nasoală rău de tot! Poate dacă vine KFC, o să fie mai OK!
      Cu riscul de a mă repeta, H&M (adus de Bud pe bănuții proprii, pentru care personal îi mulțumesc) și Noriel sunt momentan singurele magazine unde o să revin și bineînțeles, KFC!
      Cinematograf, repede, n-om vedea la Buda-small!
      Poate într-un an, dacă vine Cinema City la mall-ul NEPI, Cinema One ar fi al treilea cinematograf, și parcă nu-i mai văd aruncând banii pe Satu Mare!

    • muki Răspunde

      Ankora nu are parcare, plaza lui Bud are parcare de tot rahatul, cine merge la mall pe jos??? Cum se explica ca Auchan-ul e plin si in timpul saptamanii.

  4. Iulian Răspunde

    Zice un comentator mai sus ,,prefer un mall in centrul orasului”. Cam pe aici suntem cu mentalitatea, a ajuns Costel cu vaca la oras.

    • M Răspunde

      daaaa :))) in Cluj toate mallurile sunt fix in centru. las ca astia scot taragotul in avion si fac circ, apoi vin astia de la portalsm cu lacrimi in ochi sa-i admire.

    • Alecu Răspunde

      ma frate,mai bine un mall fain decat o mizerie de fabrica in centru…ar trebui si un parculet p-acolo.

  5. Momeala Răspunde

    Momeala vin alegerile ce frumos arata drm. Careiului ,si podul anainte de sarbatori unde au disparut?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.