Ultima actualizare: azi, 15:13

 

Locale

FOTO. Sătmărean revoltat de mâncarea primită în spital: ,,E oribilă, o bătaie de joc!”

Internat în spital, un sătmărean se plânge de mâncarea primită: ,,E oribilă, o bătaie de joc!”, spune bărbatul, care a declarat, pentru PortalSM, că a încercat să mănânce, ,,dar am scuipat”. El s-a mai plâns de căldura exagerată din calorifere, dar și de personalul medical.

,,Am rujeolă, sunt internat la Spitalul de Boli Infecțioase. Pe lângă faptul că personalul lasă de dorit, caloriferul arde când afară sunt 25 de grade, iar mâncarea e oribilă”, a spus sătmăreanul.

El a precizat că a primit carne negătită corespunzător, dar și alte feluri de mâncare necomestibile.

,,Apă cu sare, orez și zdrențe de morcovi. La felul doi orez cu ceva carne care nu e gătită suficient. E bătaie de joc. Aseară am primit macaroane cu brânză, am încercat să înghit dar am scuipat, a fost groaznic”, a mai spus sătmăreanul care ne-a trimis și imagini cu meniul primit în spital.

40 comentarii

  1. Nae Răspunde

    Sa mergi acasa daca maicuta ta te-a crescur cu icre………..

    • Gheorghe Răspunde

      Am răspuns mai jos falsului Nae care te-a ironizat. E fix individul care se plictisește in spital și e foarte iubit de rude că nu-i aduc caviar și pâine de acasă

    • Fasz Răspunde

      Meniul acesta este pentru boschetarii din Satu Mare. Poate și aceștia culeg ceva mai bun din gunoaie, doctorii în schimb numai bucate alese și asistente voluptoase, cui nu-i convine e trecut veșnic la ATI

      • nutriție Răspunde

        Sincer sunt din categoria de carne de pui cea mai ieftină posibil. Cei care spun că e ceva normal nu știu să aprecieze că lângă caserolă nu este ceva cu care să comparați dimensiunile. Iar faptul că aceea carne are și piele pe ea numai sănătoasă nu poate fi numită deci nu este pentru mâncare la ceva spital. Asta să vă fie clar la toți. Sau altfel nu ieșea gramajul????

  2. Nae Răspunde

    Ca apoi eu mananc orice laturi ca maicuta mea asa m-a invatat ca daca nu e fiert e bine si crud ………. Ce atatea mofturi acolo? As fi totusi curios daca cadrele medicale mananca la fel si ei asta ca daca da ie interesanta treaba. Dar nu cred. Ei chiar sunt invatati cu caviar.

  3. Vasy Răspunde

    Mâncarea arata chiar bine pentru un spital. La spital nu ești ca la restaurant, trebuie ținut regim. As vrea sa vad ce își permite să mănânce individul acasă…

    • Re-Vasy Răspunde

      Comentariul tău spune tot despre ce se petrece la tine acasă. Mai uită-te puțintel mai atent la poze, poate dai și un zoom.

      • Vasy Răspunde

        Ești individul care poate nu are ce mânca acasă dar se visează la spital ca la restaurant

        • Re-Vasy Răspunde

          Nu, dar nici semicrud, parțial gătit nu mănânc. Poate la tine e ceva normal. Asta este. Nimeni nu vrea trație de restaurant la spital. Caută pe f.book ce se servește prin alte țări și vei vedea că prima și cea mai mare diferență este că acolo poți alege. Aici asta este și mănâncă ori faci foamea. Se vede că tu nu ai fost internat cu ceva boală ca să știi cum este. Dar comentezi că de fapt nu te costă nimic. Îți urez ca să zicem fiind cardiac să ți se servească mâncare sărată și condimentată pentru că mâncarea servită indiferent de ce se spune este aceeași pentru toți! Așa că mai bine șezi blând și nu te băga unde nu-ți fierbe oala.

          • Gheorghe

            Să mergi in alte țări rahatule, nu găsești mâncare mai buna in spital. Este spital, nu restaurant!

          • Gheorghe

            Atât de prost pot fi că încurc poreclele ales, scriu aiureli și nici nu mai știu ce vreau să zic. În prostia mea habar nu am ca să-mi dau seama că poate este ceva adevăr în ce spun ceilalți. Că nu de alat dar eu nu am fost să văd ce se servește. Eu nu știu că același lucru se dă și la diabetici și că mămăliga, piureul de cartofi ori pastele sunt contraindicate. Eu doar sper să nu cumva să experimentez și eu pe propria pile ce faină e mâncarea că trebuie aparținătorii să-mi aducă de acasă. Nu de moft trebuie ci pentru că așa este și atâta este. Aplaudați-l pe Gheorghe, prostul marelui sat, fraierul de serviciu.

    • Vasy2 Răspunde

      Aiurezi Vasy! Spui exact cuvintele curv… adica menajerelor daca le spui ca mancarea e cum arata, si ele spun “esti la spital nu la restaurant” adica daca ai ghinionul sa te imbolnavesti e vina ta si acuma mananca laturi. Ti se pare normala atitudinea?

      • Vasy Răspunde

        Dic.. si eu m-am molipsit cu aiureala si am zis “menajere” adica infirmiere

  4. Gheorghe Răspunde

    Ești falsul Nae, cel care s-a plâns de mâncare

  5. Gheorghe Răspunde

    Să-și sune rudele ca să-i aducă caviar și șampanie.

  6. Ciki Cean Răspunde

    După cum arată nu conținutul lasă de dorit,ci gătitul!Zici că au adus bucătari din colibele de pe malul Someșului.

    • Re-Vasy Răspunde

      În sfârșit unul care observă esența problemei ridicate. Eu doar sunt curios dacă cadrele medicale au primit aceeași tratație și dacă le-a convenit.

  7. 😜 Răspunde

    Cine nu a fost internat să nu comenteze. Am fost internat de mai multe ori (5), mâncarea e buna și suficientă, lipsește sarea. Pentru mofturoși rog conducerea spitalului sa-i transfere la 5 🌟.

  8. Vasy Răspunde

    Ar trebui dat în judecată pentru defăimare frustratul obișnuit cu caviar și șampanie! Nu numai el a primit acest meniu, l-au primit foarte mulți pacienți care l-au apreciat!

  9. Gheorghe Răspunde

    E cumva din Stâna personajul? Acolo se mănâncă numai fructe de mare

    • pedal-gogu Răspunde

      Nu e adevărat!Acolo se mănâncă numai căpsuni si lebenită deja din aprilie!Numai Bolundul de Daia face pe Prostul!Acolo sunt adevăratii agricultori!

    • @Ghiorghie Răspunde

      Acolo cresc fructe exotice pe tot dealul Bodiului.Acolo au altă climă,au soare și căldură tot timpul anului și de-aia sunt cu toții închiși la ten.Următorul show survivor se va filma acolo.Iohannis nu va mai trebui să meargă în Zanzibar pentru hakuna mutata,el urmând să-și petreacă un concediu printre băștinași.

  10. Re-Vasy Răspunde

    Pentru cei care încă nu au sesizat Gheorghe=Vasy. Deja e penibil ce produce aici. Ori e prost, ori lucrează acolo ori este plătit. Altă variantă nu văd. Și în mod sigur omul nu este creștin că el nu se pregătește acum de săprbătoare ci stă călare pe comentarii. Bolnav, ce mai. Nu vă lipsește la careva de la secție la apel individul????

    • Re-Vasy Răspunde

      Eu sunt bulangiul care i-o sugea lui 3 puncte nasoale pentru o amărâtă de pâine și acum când primesc carne la spital fac figuri

  11. Re-Vasy Răspunde

    Mama e o curvă ordinară care nu m-a dus la școală. Așa că am ajuns un labagiu trist, prost , singur și invidios pe toată lumea, inclusiv pe bucătării spitalului

    • Re-Vasy Răspunde

      Cred că vă dați seama că e scrios de idiotul de Vasy-Gheorghe. Atât de prost ești și de prost crescut că nici nu ești în stare să dai o replică ca lumea decât din astea, vorbe culese de pe Ostrovului. Vezi că de îți aflu IP-ul repede rămâi fără ajutorul social! Atunci să te văd ce vocal vei mai fi nefericitule. Nici atâta minte nu ai cât puiul refrigerat, frații Petreuș ce ești. Eu știu că mizeria aia din caserolă la tine este mâncare de lux dar asta s-a lămurit deja toată lumea. Gata, nu mai e cazul să insiști. Ești prost grămadă frate.

  12. Re-Vasy Răspunde

    Mama se prostituează și de acolo știu și eu de IP pentru că încearca să-și șantajeze clienții care o contactează pe e-mail și o întreabă de tarif. Așa m-a făcut și pe mine, in loc sa mă inghită a greșit gaura

    • Re-Vasy Răspunde

      Maică mea a decedat acum 20 de ani. Dacă dorești poți merge după ea. Drum bun. Reține că nu m-am legat de părinții tăi cum ai făcut tu ca un nesimțit ordinar. Și știi de ce? pentru că tu nici nu știi cine îți sunt părinții. Nu mă enerva pentru că chiar amposibilitatea să-ți aflu adresa IP și atunci îți vei culege dinții de pe jos.

      • Re-Vasy Răspunde

        Sunt un gunoi care comentează doar ca să afle în treabă. Ameninț pe alții că o să-și culeagă dinții de pe jos, dar nu mă gândesc că ceilalți o să-mi spargă dinții și fața pentru amenințările mele. Mă duc să mă piș pe mama mea acum

        • Gheorghe Răspunde

          Numai Enătescu te-ar mai putea salva omule dar cum a murit nu mai ai nici o șansă. Iar dacă vorbim de amenințări te rog citește comentariile pe care le-ai scris tu. Ești bolnav la cap. Sper ca de Paști să capeți doar ouă stricate și ceva salmonella.

  13. Re-Vasy Răspunde

    Sper sa mai primească mămica ta niste viermi in plus

    • comentator Răspunde

      Sincer ajunge să te compătimească omul. Cei ai cu celălalt? Nu ai ce face? Dacă îți bați joc de celălalt la adăpostul spațiul virtual crezi că tu ești protejat? Crezi că nu are unul ac de cojocul tău? Crezi că nu poți fi ușor identificat? Crezi că nu răspunzi referitor la ce scrii? Te înșeli amice. Dar continuă te rog în stilul tău debil ca băieții să poată aduna destul material despre tine. Ajunge ca odată să calci pe lângă și stai să vezi cum le descoperă pe toate măgăriile tale atunci că nici nu vei știi unde să te ascunzi. Deci continuă te rog, ceilalți notează. Să nu cumva să crezi că trece neobservat. Numai că acum poate nu au chef de tine.

  14. ilie Răspunde

    Acest comentariu este strict pentru administratorii acestei publicatii online!Ve ti fi reclamati pentru faptul ca nu respectati legea care interzice derapajele verbale denigratorii,,,deja s a ajuns mult prea departe din pacate!

  15. H&R Răspunde

    Au inventat supa superinstant. Nici măcar de apă fierbinte nu e nevoie. Chef-ul a terminat curs online. Dacă a terminat.

  16. Cecilia Mascarpone Răspunde

    Și totuși,internatul o fi vreun bugetar de pe la prefectura,consiliu judetean ,primarie sau vreunul dintre cei cu pensii speciale?Ca saracii nu prea cred sa protesteze la cei 22 de lei/zi alocati de statul roman pentru mancare in spitalele de stat. https://www.youtube.com/watch?v=-uv73qxh09s

  17. Varu Răspunde

    Se presupune că sunteți bolnavi, i-ar ce-i bolnavii n-au poftă de mâncare,important este să se deconteze facturile pentru aceste mizerii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.