Ultima actualizare: ieri, 17:36

Locale

FOTO&VIDEO. Hotelul Dacia din Satu Mare renaște sub numele de Hotel Indigo

O nouă eră se anunță pentru emblematicul Hotel Dacia din municipiul Satu Mare. Clădirea istorică, situată în inima centrului vechi, își va schimba nu doar înfățișarea, ci și numele, devenind Hotel Indigo.

Au început lucrările la fațada hotelului Dacia, în această săptămână, iar, joi, a fost prinsă o prelată pe care se pot observa imagini cu felul în care va arăta, într-un final, hotelul Indigo.

Transformarea va readuce la viață strălucirea pasajului “Ștefan Ruha” și va contribui la revitalizarea zonei. Lucrările de reabilitare sunt în plină desfășurare, iar investiția de aproape 30 de milioane de euro promite rezultate spectaculoase.

Hotelul va oferi 62 de camere moderne și confortabile, un restaurant cu preparate inspirate din gastronomia locală, un cocktail bar elegant și un centru spa relaxant. Lucrările de reabilitare vor include păstrarea elementelor decorative unice ale monumentului istoric, conform inginerilor implicați în proiect.

Hotel Indigo va funcționa sub sigla lanțului internațional Indigo Hotels, parte a renumitului grup InterContinental (IHG) Hotels & Resorts. Operarea va fi asigurată de compania maghiară de management hotelier Hotel & More Group, respectând standardele internaționale.

Transformarea Hotelului Dacia va contribui semnificativ la revitalizarea centrului vechi al orașului Satu  Mare, imobilul, monument istoric de o importanță deosebită, va căpăta o nouă viață, devenind un reper al eleganței și rafinamentului, completând armonios peisajul urban reabilitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.