Ultima actualizare: ieri, 17:36

Naţionale

„Litoralul pentru toți” 2024: Vacanță la mare la prețuri accesibile

Federația Patronatelor din Turismul Românesc anunță lansarea noii ediții a programului social „Litoralul pentru toți”, între 31 mai și 20 iunie. Programul „Litoralul pentru toți” se află la ediția cu numărul 44 și este un program pe care românii îl așteaptă în fiecare an.

Potrivit Federației Patronatelor din Turismul Românesc, prețurile sunt cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon pentru că an de an, hoteluri de 2, 3 și 4 stele din toate stațiunile de pe litoralul românesc se înscriu în acest program.

Până la momentul actual, peste 65 de unități de cazare din toate stațiunile de pe litoralul românesc au aderat la program, oferind aproximativ 8.000 de locuri de cazare pe noapte.

Federația Patronatelor din Turismul Românesc se așteaptă ca până la începutul programului,să fie peste 100 de hoteluri înscrise, astfel ajungânduse la un număr de aproximativ 10.000 de locuri de cazare pe noapte.

Programul „Litoralul pentru toți” aduce bucurie și relaxare pentru mii de familii care doresc să viziteze litoralul românesc, iar poate aceasta este singura lor posibilitate. Exact acesta este și scopul acestui program, de a oferi oportunitatea unui concediu accesibil pentru toți românii, indiferent de buget, într-o perioadă în care prețurile sunt mult mai avantajoase.

Conform tarifelor de pe site-urile hotelurilor și operatorilor de turism, până pe data de 20 iunie, românii pot opta pentru o vacanță începând de la 35 de lei pe noapte/persoană, cazare care nu include mic-dejun, la un hotel de 2 stele din stațiunea Eforie Nord.

În stațiunea Mamaia, prețurile încep de la 100 de lei pe noapte/persoană la camerele duble, ofertă valabilă la un hotel de 3 stele, iar în celelalte stațiuni din sudul litoralului, tarifele încep de la 57 de lei pe noapte/persoană tot în camera dublă la un hotel de 3 stele.

Pentru cei care doresc să opteze pentru un pachet all-inclusive, acestea sunt disponibile la prețuri ce pornesc de la 200 de lei pe noapte/persoană în cameră dublă la o unitate de 3 stele din stațiunea Jupiter.

Programul „Litoralul pentru toți” se află la ediția cu numărul 44 și este singurul program social din România susținut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone.

2 comentarii

  1. georgescu Răspunde

    azi ziceau la Tv ca apa Marii Negre este de 60 x mai poluata decat maximul admis…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.