Ultima actualizare: azi, 14:24

Locale

Reacția lui Florin Salam, după ce un sătmărean l-a acuzat de înșelăciune: ,,Nu știu cine a luat banii”

Florin Salam a făcut primele declarații, după ce un sătmărean l-a acuzat de înșelăciune. Manelistul se apără și spune că ,,nu știu cine a luat banii” și că ar fi vorba de ,,niște invenții”, potrivit kanald.ro.

În urmă cu câteva zile, un bărbat din Satu Mare a declarat în spațiul public că a fost păcălit de Florin Salam, după ce i-ar fi dat suma de 6.000 de euro pentru realizarea unei melodii.

Presupusa victimă a subliniat faptul că artistul nu s-ar fi ținut de cuvânt și că nici măcar nu i-a dat toată suma de bani înapoi. Florin Salam a reacționat și spune că nu știe nimic.

„Mai e cineva care a spus că mi-a dat acum trei ani să-i fac o melodie și nu știu ce, vă rog să mă credeți că eu nu știu cine a luat banii. Aveți grijă și aici că sunt mulți care vin cu filmulețe create personal și atunci ar trebui să mă ajutați puțin, că unde e vină, e vină, o reparăm. Unde nu e vină, cum fac? Cineva spunea că trebuie să-i fac eu melodie, nici măcar nu avea un filmuleț cu mine sau… Acolo sunt niște invenții de ale lor și ar trebui eu să-i dau în judecată”, a declarat Florin Salam.


CITEȘTE ȘI:

5 comentarii

  1. Vasy Răspunde

    Ai vazut? Daca nu este filmulet cu el cand se negociaza, atunci nu-i adevarat. Daca este filmulet atunci e trucat. Dar defapt nici nu te lasa sa filmezi, atunci cum faci filmulet? Daca e camera ascunsa atunci iarasi problema ca nu si-a dat acordul… ce imi place aici in Romania, e super!

  2. Varu Răspunde

    Bine ia făcut la fraier,sigur și ăsta este un țepar

  3. comentator Răspunde

    No acum sigur s-o găsit ăștia între ei. Megtalálta a zsák a foltját. 🤔🤣😉

  4. H&R Răspunde

    Când doi evazioniști se-ntâlnesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.