Ultima actualizare: azi, 13:02

Locale

VIDEO. Campioana Natalia Iocsak şi-a prezentat bolidul la Auto-Moto Expo Satu Mare

Ttânăra sătmăreancă, în vârstă de 20 de ani, Natalia Iocsak, prima femeie care a câştigat o etapă din Campionatul Naţional de Drift, este prezentă la Auto-Moto Expo Satu Mare.

Natalia a fost prezentă, astăzi, la eveniment cu maşina ei de competiţie, un BMW E46, cu un motor american, cu foarte multe modificări făcute, pentru a-i putea permite şi uşura participarea la cât mai multe competiţii.

Sătmăreanca a vorbit cu jurnalista PortalSM și a vorbit despre momentul în care și-a descoprit această pasiune, dar și care sunt greutățile cu care se confruntă, uneori.

“Această pasiune am descoperit-o la vârsta de 9 ani. Provin dintr-o familie care îndrăgeşte foarte mult motor sportul, iar totul a venit foarte natural. Mi-am dorit bineînţeles şi din curiozitate, eram foarte curioasă. De mică eram atrasă în general de această parte, de maşini […] i-am spus tatălui meu că vreau să încerc şi eu prima dată să învăţ să conduc, deoarece nu ştiam, cam ăsta a fost primul pas”, a declarat Natalia.

Anul acesta, va participa la competiţii doar în România, deoarece Campionatul Naţionale şi Campionatul European se suprapun.

Cea mai costisitoare parte a acestui sport, sunt cauciucurile. Într-un sezon competiţional, adică într-un an de zile, foloseşte 250 de bucăţi de anvelope.

“Pot să vă sfătuiesc să nu ascultaţi de părerea oamenilor, este cel mai important lucru, pe care tot timpul încerc să-l împărtăşesc oamenilor, să le spun cât mai mult acest lucru, deoarece de multe ori părerile oamenilor ne pot afecta. Faceţi ceea ce vă place, faceţi ceea ce iubiţi şi să nu vă fioe frică.Necesită curaj şi întotdeauna după cum zic, încercarea moarte nu are, deci întotdeauna trebuie să încerci şi abia după ce ai încercat poţi să vezi dacă chiar îţi place cu adevărat.” este mesajul pe care îl transmite Natalia tuturor tinerilor cu vise măreţe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.