Ultima actualizare: azi, 10:01

Locale

Cozma revine și îl acuză pe președintele CJ de minciună: ,,Pataki lovește din nou”

Adrian Cozma revine și îl acuză pe președintele Consiliului Județean de minciună. ,,Pataki lovește din nou”, spune liderul PNL Satu Mare, care se referă la sistemul antigrindină din județul Satu Mare și la un proiect de hotărâre inițiat de Pataki Csaba și dezbătut în ședința extraordinară de joi a Consiliului Județean.

Redăm, mai jos, declarațiile făcute de Adrian Cozma:

,,În data de 10 iunie i-am felicitat pe câștigătorii competiției electorale, cu gândul că toți avem ceva de învățat din această extraordinară acțiune democratică și că sătmărenii i-au ales pe cei mai buni politicieni să-i reprezinte. De asemenea, le-am promis oamenilor că voi continua să prezint fapte cu privire la incompetența, minciuna, furtul sau nepriceperea autorităților.

Din păcate, domnul Pataki lovește din nou:

În data de 01.06.2024, cu vocație socratică, domnul Pataki vorbea despre ”adevăr”, afirmând că instituția consiliului județean ”a predat sistemul de combatere a grindinei către Administrația Sistemului Național Antigrindină.”

La data de 03.06.2024, același domn afirma că ”a inițiat demersurile pentru ca rețeaua realizată să poată fi predată Administrației Sistemului Național Antigrindină.”

La data de 12.06.2024, același domn ne prezintă tuturor dovada că a mințit grosolan în ambele situații. Dumnealui inițiază, de-abia acum, un ”proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de parteneriat între Judeţul Satu Mare şi Autoritatea pentru Administraţia Sistemului Naţional Antigrindină şi de Creştere a Precipitaţiilor, pentru asigurarea exploatării operaţionale a Reţelei judeţene de atenuare a căderilor de grindină.”

În cuprinsul acestui acord, contrar afirmațiilor sale că județul Satu Mare va asigura doar paza și mentenanța, se prevede explicit că:

”Art. 5. (1) Judeţul Satu Mare asigură serviciile de operare, administrare şi mentenanţă prin personalul propriu sau prin contractarea serviciilor relevante către alți operatori economici.”

Dragi sătmăreni, apreciați singuri cu cine mergeți la drum în viitorii 4 ani. Vreme bună vă doresc tuturor, mai ales celor care muncesc cu trudă pământul!”

 

 

 

 

21 comentarii

  1. Maimuta Răspunde

    Mai papagalule, mai ai tupeul sa iesi in public cu moaca ta neplacuta? Dupa ce ai mintit de dimineata pana seara si ai incitat la ura etnica?
    Mai ratatule tu chiar iesti analfabet functional si nu intelegi cifrele? Electoratul din judet te-a trimis acasa! Cu acest comportament nici administrator de bloc nu poti sa fii! Comprende?

  2. S Răspunde

    Oare acest pătrățel a făcut vreun examen psihiatric în ultima vreme ? E deja un psihopat.

    • Sergiu Răspunde

      Bă Cozma dute in mama dracului că deja ai atins culmea penibilului,nu te mai bagă în seamă nuci caii tai se la ferma lui Andrei,ai pierdut alegerile calmează-te și veniți de viață,mai încerci in 2028 cu alte baliverne să câștigi alegerile, până atuncea stai in banca ta că deja ești de râsul curcilor!.

  3. Varu Răspunde

    Cosmine!hai din nou în avocatură,o să fi mult mai apreciat,politica nu-i de tine.Tu mai ai de așteptat, sunt alți hoți înaintea ta,tu mai stai la rând.

    • Unul Răspunde

      @Varu-le, Asta-i avocat cu diploma de la Goldis ! Tu i-ai incredinta un proces? Vai de mama lui .Ildiko neni .

  4. Vasy Răspunde

    Hou ma! Asta o ramas in priza! Deja sunt gata alegerile hei! Gata mo!

  5. Eu Răspunde

    V-am spus ca Supozitorul se impinge pana sus in rect! Uite ce am patit daca nu ma ascultati. Iar sa rejectata Supozitorul. Ma prostalaule de Supozitor ,de ce nu sti sa pierzi elegant? Stai in banca ta pana o mai ai.De la centru se aude ca vei fi executat!

    • Cristina Răspunde

      De ce îi spuneți supozitor? Mă excită rău, vibrator, supozitor, govor.

  6. H&R Răspunde

    Ce-i cu asta? A prins uleiul ca motorul de VW Golf, și se turează singur?

  7. Ciuciu Răspunde

    De saptamana viitoare in cinematografele satmarene, cel mai bun film de groaza din toate timpurile: COZMA REVINE!

  8. H&R Răspunde

    Asta-i mai rău ca Kevin din filmul Home alone, pe la sărbătorile de Crăciun.

    • comentator Răspunde

      Pe cine nu omori nu te lasă să trăiești. Aici nu mai ține cu vorba bună că a depășit orice limită rezonabilă existentă. Să fie cărat în tribunal și dusă acțiunea penală la capăt nu așa că avertizat. Să vadă cum e când el este cel vizat și depinde de alții, să vadă cum e când te trec noaptea toate apele. Omul ăsta mai ales că mă-sa e maghiară după mine are probleme la etaj dacă chiar crede sincer ce zice.

  9. Sergiu Răspunde

    Beny Kira, mult succes la bac!

  10. 🤔 Opaa! 🤔 Răspunde

    Adisor, de ce ai nevoie ca in sfarsit sa-ti inchizi gura si sa dispari din viata satmarenilor?!?!?
    Nu poti sa accepti ca nimeni nu te mai crede si nimeni nu te mai vrea?!?!

  11. Emily Răspunde

    Oare cine mai votează la parlamentare PNL Dacă va fi Adrian în fruntea listei ?

  12. Stefan Răspunde

    Aditza, devii caz patologic de studiat in manualele de boli mintale, daca mai continui sa te exprimi. Taci, franeaza-te, educa-te si mai studiaza! Ca esti si fara minte si si vocal, stii, e o combinatie proasta de tot.

  13. Anonymus Răspunde

    Adisor, înțelege ca societatea satmareană te-a trimis la groapa de gunoi a istoriei.
    Esti o rușine pt partid, oamenii profesioniști din partidul tău ar trebui să te interneze la o clinica de specialitate ,,psihiatrie,,, esti un caz grav de studiat, te-ar ajuta .
    ,,Vai de steaua ta ,, papagal ce esti ,petiționar penal , scursura politica etc

    • c-block Răspunde

      Problema e că a alungat la greu oamenii capabili din partid și s-a împrejmuit doar cu cei care îi țin isonul. dacă continuă mult așa duce partidul în cap în jos. Că și ce a produs ieri pe B1TV a fost de-a dreptul dezgustător. În momentul în care colegul tău din Bihor zice hooo, oprește-te și tu nu și nu și ții sus cu etnicii și cu prostiile astea atunci cineva are o problemă serioasă dacă chiar crede ce zice.

  14. Ion Răspunde

    A fost odată ca-n povești un partid numit PNL care sa stins de mult de a fii și plin de ratalăi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.