Ultima actualizare: azi, 18:29

Locale

Femei agresate în județul Satu Mare. Poliția a emis mai multe ordine de protecție

Mai multe femei din județul Satu Mare au sunat la 112, după ce au fost agresate de partenerii lor de viață. Poliția a intervenit și a emis ordine de protecție.

Ce spune poliția:

La data de 14 iunie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tășnad au pus în aplicare un ordin de protecție emis de către Judecătoria Carei, pe numele unui bărbat de 55 de ani, din localitatea Tășnad.

Acesta a fost obligat la păstrarea unei distanțe minime de 100 de metri față de concubina sa și locuința acesteia.

La data de 15 iunie, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Valea Vinului au fost sesizați de către o femeie de 21 de ani, din localitatea Păulești, despre faptul că ar fi fost agresată fizic de către concubinul său, de 23 de ani.

Față de bărbatul de 23 de ani, din municipiul Satu Mare, a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, prin care acesta are obligația de a păstra o distanță minimă de 100 de metri față de femeie și de domiciliu.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

La data de 16 iunie, polițiștii din cadrul Biroul de Ordine Publică pentru mediul Urban Satu Mare au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie de 61 de ani, din municipiul Satu Mare, despre faptul că ar fi fost agresată fizic de către soțul său, de 54 de ani.

În urma întocmirii formularului de evaluare a riscului, s-a stabilit faptul că în cauză există un risc iminent, fiind emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului, prin care acesta are obligația de a păstra o distanță minimă de 50 de metri față de femeie și domiciliul acesteia.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.


Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.