Ultima actualizare: azi, 13:02

Locale

FOTO. Biciclist căzut pe stradă, în municipiul Satu Mare. A fost dus la spital

Biciclist căzut pe stradă, în Satu Mare. Totul s-a petrecut vineri, 7 iunie, pe strada Vasile Lucaciu din municipiu, iar la fața locului a intervenit un echipaj de poliție și un echipaj SMURD. Bărbatul, în vârstă de 67 de ani, a fost transportat la spital.

,,La data de 7 iunie, ora 12.32, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre faptul că, pe strada Vasile Lucaciu, din municipiului Satu Mare, s-ar afla un biciclist căzut pe partea carosabilă.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 67 de ani, din localitatea Satu Mare, în timp ce conducea o bicicletă, ar fi căzut pe partea carosabilă, în împrejurări care urmează a fi stabilite în cadrul cercetărilor.

În urma evenimentului, biciclistul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-ar fi putut produce evenimentul”, au precizat, pentru PortalSM, reprezentanții IPJ Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.