Ultima actualizare: azi, 20:23

Locale

FOTO. Opt persoane rănite în accidentul grav din județ, inclusiv doi minori. Ce spune poliția

Opt persoane au fost rănite în accidentul grav din județul Satu Mare, inclusiv doi minori. Evenimentul rutier s-a produs luni, 24 iunie, între Botiz și Ciuperceni, iar victimele au fost transportate de urgență la spital.

Ce spune poliția:

La data de 24 iunie, ora 12.41, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 19, între localitățile Botiz și Ciuperceni. Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 27 de ani, din municipiul Satu Mare, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe DN19, între localitățile Botiz și Ciuperceni, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat, de 53 de ani, din localitatea Șimleul Silvaniei, care ulterior ar fi fost proiectat într-un alt autoturism, condus de un bărbat, de 46 de ani, din localitatea Sighetu Marmației.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului de 53 de ani, și a patru pasageri aflați în autoturismul condus de către acesta, respectiv un bărbat de 57 de ani și trei femei, cu vârste de 16 ani, 56 de ani și 57 de ani, toți din municipiul Satu Mare. De asemenea, a rezultat și vătămarea corporală a conducătorului de 46 de ani, din Sighetu Marmației cât și a doi pasageri aflați în autoturism, respectiv o femeie de 39 de ani și un băiat de 11 ani, ambii din Sighetu Marmației.

Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În urma testării cu aparatul etilotest a celor trei conducători auto rezultatul a fost negativ. În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier.


CITEȘTE ȘI: 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.