Ultima actualizare: azi, 13:02

Locale

FOTO. Satu Mare, în cartea recordurilor! A fost realizat cel mai lung șirag de flori din deșeuri de plastic

Satu Mare a intrat în cartea recordurilor. Este un record național ce a fost posibil datorită participării mai multor grădinițe care au realizat cel mai lung șirag de flori din deșeuri de plastic.

,,Dorința de a obține un record pe plan național, mai precis cel mai lung șirag de flori realizat vreodată din deșeuri de plastic s-a înfăptuit. Grădinița noastră a fost răsplătită cu un valoros Certificat. Mulțumim Asociației ,,Copacul vieții”, pentru oportunitatea oferită de a participa la acțiunea ecologică organizată de Ziua parcurilor, care a avut loc în zona ecoturistică ,,Magia Someșului”, Odoreu.

Ne-am alăturat și de această dată considerând că fiecare activitate ecologică ne dă un elan, o bucurie să dezvoltăm o generație responsabilă de la vârste timpurii. Satisfacția copiilor și a părinților implicați ne dă un impuls să rămânem deschiși în continuare pentru alte provocări”, transmit reprezentanții Grădiniței cu program săptămânal ”Floarea de Lotus” Odoreu

5 comentarii

  1. Bou Vagon Răspunde

    Cum sa faci un sirag de flori din plastice? Florile sunt flori si plasticele sunt plastice. Nu dezvolt ca nu are rost.

  2. Bou Vagon Răspunde

    No bine, am inteles. Sunt deseuri de plastice. De laudat initiativa. Da n-au nicio treaba cu florile. Poate cu gunoaiele…umane.

    • ecologist Răspunde

      Unele chiar și-ar avea locul așa virtual în acel șirag printre, dar care șirag nu e șirag. E înșiruire. La șirag sunt legate chestiile Vezi definiție DEX. Și asta nu e Guiness Book, băgați și asta la cap. E ceva #serele ca și-a făcut numele și activitatea pe recorduri de astea și le dă diplome. Că până vine Guiness Bookul pe la noi trebuie tentativa anunțată cu un an pe puțin dinainte. Se ofilesc și florile de plastic până ajung pe aici. Dacă ajung. Deci asta e ca și cum eu sau altul ne-am ocupa să-l imităm în bucătărie pe Jamie Oliver apoi să dăm diplome de excelență sau de absolvire curs la oameni. Cine are nevoie (că are din ce se pare) de așa ceva cred că ar trebui să facă un consult. Copiii săracii fac ce li se spune. Încă sunt cuminți. Încă.

  3. David Răspunde

    Și mulți dintre copii erau de etnie romă…

  4. Ovidiu Răspunde

    Aici , numai directoarele partidelor politice cu aspirantele și locotentele lor deștepte și frumoase care se șterg și se ling toată ziua la kur prin birouri pentru viitoarele dosare cu 25% din partea bugetului si functii la apelul bocancilor, fac si ceea ce fac si cele pe centură..numqi bani să le iasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.