Ultima actualizare: azi, 08:07

Locale

FOTO/VIDEO. Inundații în județ. Apa a intrat în curțile și casele oamenilor. Intervin pompierii

Pompierii militari de la Secția de Pompieri Negrești-Oaș și de la Punctul de Lucru Turț, precum și lucrători ai Serviciilor voluntare pentru situații de urgență Tarna Mare intervin în aceste momente, cu tehnică specifică pentru evacuarea apei în urma ploilor torențiale.

Astfel, forțele profesioniste și lucrătorii SVSU au înregistrat până la acest moment intervenții în localitățile Tarna Mare și Turț de unde au evacuat apa care a inundat curți, beciuri și/sau locuințe.

Situaţia este în dinamică, iar evoluţia fenomenelor meteorologice periculoase este permanent monitorizată prin Centrul Operaţional al inspectoratului, echipajele de pompieri militari fiind pregătite să intervină operativ în sprijinul cetăţenilor.

Pana în prezent nu a fost nevoie de evacuarea persoanelor din locuințe.


Sursa: ISU Satu Mare

3 comentarii

  1. Kozma Adorján Răspunde

    Oameni gospodari, alături de primar!
    Tătye șanțurile sunt decolmatate, iarba cosită, podurile largi!

    • Don Quijote de Satu Mare Răspunde

      Alea e treaba altora. Doar nu se vor murdări cu chestii de astea??? Pentru ei e importantă Mona Lisa pictată pe perete în living. La mine la Roma la Italia așa am văzut. 😮😉

  2. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Era mai bine dacă astea se petreceau duminica. Era mai interesant. Să vedeți atunci mobilizare! Așa pățești dacă arunci mizeriile pe vale în loc să le duci unde le este locul și nici canalele nu sunt curățate cum trebuie. Iar la primul blocaj de pe traseu bineînțeles mizeriile cărate din aval provoacă din astea și gata inundația.. Apoi vai și vai că vai că uite intră apa în casă! Păi a cui casă este? A primarului sau a voastră?????? Cum naiba numai aici în zonă sunt faze de astea???? Dar dacă ești în stare să cari un fotoliu sus pe vârf pe Pietroasa …….?!?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.