Ultima actualizare: azi, 10:20

Locale

Sute de amenzi aplicate într-o singură zi, în Satu Mare. Mai mulți șoferi au devenit pietoni

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat, în data de 11 iunie, activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică în județ, aplicând peste 80 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 30.000 lei.

Totodată, polițiștii sătmăreni care au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier în județ, au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 50.000 de lei.

De asemenea, a fost luată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce în cazul a 12 conducători auto.

Exemple:

  • La data de 11 iunie, polițiștii rutieri au depistat în proximitatea unor treceri de pietoni semnalizate și marcate corespunzător 10 conducători auto cu vârste cuprinse între 24 de ani și 69 de ani, toți din județul Satu Mare, care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor care s-au angajat în traversarea drumului public pe trecerile respective.

Sursa: IPJ Satu Mare

5 comentarii

  1. Pistike Răspunde

    Doar 10 conducători auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor care s-au angajat în traversarea drumului public pe trecerile respective? Puțin!
    In maxim 10 minute, la Kaufland pe Careiului, se adună mai mulți! Mai ales în orele de vârf!

  2. Unu Răspunde

    Ce “tari” sunteti!!!!jegmaniti cetățenii

    • @1 Răspunde

      Atunci ce ai zice daca un exemplar lipit de volan, cu comportament antisocial ar trece pe linag tine la mm cu viteza excesiva?
      Sau chiar esti un exemplar lipit de volan, cu comportament antisocial ar trece pe linag pietoni la mm cu viteza excesiva?

  3. altu fără bmw Răspunde

    Alegeți oricare trecere de pietoni din oraș, să nu să se vadă autospeciala sau stați în civil (atenție nu la pândă am zis, doar să observați) și uitați-vă ce se petrece în trafic. Eu zic cam într-o oră puteți ridica lejer 50-100 de permise. Asta pe lângă vreo 300 de amenzi date pentru treburi minore. Pe puțin. Toate astea într-o oră și doar la o trecere! Așa că ce ați făcut voi de fapt acolo?????? La un stop la verde trec cam 20-25 de mașini. Depinde de zonă și de trafic. Dintre astea cam 10-15% respectă codul rutier. Că schimbă direcția de mers, banda adică fără să semnalizeze, vorbesc în timpul condusului la telefon, traversează unii grăbiți și pe roșu, se șicanează între ei etc. Deci???? Eu un haos.

  4. Vasile Răspunde

    Ia uitativa cum conduc cu telefonul la ureche inclusiv soferii de camioane autobuze ,etc nici nu semnalizeaza in sensul giratoriu.In gunouul asta de oras toti sant dementi in trafic in soecial pitipoancele tinere niste nesimtite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.