Ultima actualizare: azi, 15:09

Naţionale

TRAGEDIE | Trei morți găsiți lângă piscină în propria curte, în județul Cluj

O familie formată din trei persoane a fost găsită moartă lângă piscina gonflabilă din curte în județul Cluj.

Incidentul tragic a fost descoperit de un vecin, care a sunat la 112 după ce încercase fără succes să ia legătura telefonic cu toți cei trei membrii ai familiei. Poliția, sosită imediat la fața locului, a găsit cele trei victime îmbrăcate în costume de baie, fără viață lângă o piscină gonflabilă, potrivit Gazeta de Cluj.

Din primele informații, se pare că aceștia s-au electrocutat din cauza unei improvizații electrice. Un electrician prezent la fața locului a explicat că în curte existau numeroase improvizații cu fire electrice și becuri. Două fire electrice, din tabloul electric, treceau peste piscină, și se presupune că unul dintre acestea s-a rupt, provocând astfel tragedia.

Este vorba de un bărbat de 42 de ani, care și-a dorit probabil să se relaxeze în weekend alături de părinții săi, în curtea casei. Deocamdată, nu se știe exact de când cei trei se aflau acolo.

Îmbrăcați în costume de baie, cele trei persoane zăceau fără viață lângă piscina gonflabilă, aflată în curtea casei lor din Colonia Sopor. Din păcate, pentru că locuința era izolată, fiind situată într-o zonă împădurită, vecinii erau prea departe pentru a auzi ceva și a interveni la timp.

Poliția continuă investigațiile pentru a determina exact circumstanțele în care s-a produs această tragedie.

Un comentariu

  1. io Răspunde

    din pacate ….merge si-asa…….iarasi .
    improvizatii…….Doreli specialisti si……….stiu io cum trebe.
    Dumnezeu să-i odihneasca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.