Ultima actualizare: azi, 14:44

Locale

VIDEO. EXEMPLU. Doamna care la 80 de ani nu a ratat niciun scrutin: ,,Am votat pentru voi”

Exemplu în Satu Mare. O sătmăreancă în vârstă de 80 de ani a fost prezentă la urne la ora 8.00 dimineața și spune că până acum nu a ratat niciun scrutin. Mai apoi, a ținut să transmită un mesaj.

Am votat de la 18 ani până la 80, a spus femeia, care la ieșirea de la urne a precizată că a votat cu gândul la cei tineri: ,,Am votat pentru voi, că pentru mine viitor nu mai este. Am votat pentru voi, pentru băieții mei”.

VIDEO cu momentul:

@portalsm

Exemplu de urmat! La 80 de ani, a ieșit la vot pentru tineri.

♬ sunet original – portalsm

7 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Da, da știm prea bine. Și când l-ai votat pe Ilici tot pentru binele nostru ai votat. Hai lasă. Dar spune drept din familia ta, dintre copiii tăi sau nepoții tăi câți merg la vot? Așa-i că mai nimenea? Aia zi mai bine! Și oare de ce se petrece asta? No la asta să te gândești mai bine. 🤔🤔🤔

  2. Raspuns Răspunde

    Fiecare s-a nascut cand a fost programat . Cei de azi nu erau daca nu era ei. Aia de 80 de ani si maltii . Mai mult espect . Dar de vina e educatia . Probabil .

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Eu de felul meu îs trecut de 60 bine. Așa că pot spune și eu. Vârsta înaintată nu este un atuu dacă nu este asociată cu …. Adică dacă experiența de viață nu este folosită cum trebuie. Că și în momentul de față sunt o grămadă de votanți care meg la vot și îl caută pe Iliescu unde să pună ștampila.

  3. Raspuns Răspunde

    Ce sa faci ? Suntem diferiti. Cei mai in varsta ar trebui sa fie si intelepti .

  4. Georgiana Răspunde

    Nu este singura doamna la aceasta varsta care merge in continuare la vot. Bunica mea are 82 si a fost prezenta si ea, la randul ei, la fiecare alegere electorala.

    Respect…dar ar trebui sa vedem mai multi tineri la vot, decat prin baruri. De beneficiat, vor beneficia tinerii si urmatoarele generatii, nu persoanele mai invarsta care au trecut prin toate regimurile deja.
    Ca si adolescent, cel mai simplu este sa stai acasa si sa comentezi pe retelele de socializare si sa instigi, decat sa mergi la vot si sa incerci sa iti creezi un viitor mai bun.
    ..Evident, sunt exceptii!

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      @Georgiana, cam 20% dintre ei dacă merg la vot. Dacă mă uitam la știri în campanie îmi stingea televizorul și zicea să mă uit la Discovery. Pur și simplu nu îi interesează. Apoi va fi dureroasă trezirea când noi nu vom mai fi. Că atunci ar trebui să vină momentul să preia frâiele și să aplice ce au învățat. Nu? Majoritatea nu sunt în clar nici cu atribuțiile unei funcții ca acestea care au fost acum alese în campanie.

  5. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    @Georgiana, și noi ca și popor ce câștigăm din asta ca dacă face cum face și soacră-mea care la 80 de ani trebuie cărată la vot și tot caută să pună ștampila pe Iliescu?????? Bine, e dreptul ei dar totuși. Zici că nu e deplinătatea facultăților mintale dar medicul zice că nici nebună nu e. Mi-e și frică să o las singură că pornește gazul și pleacă. Dar nici Alzheimer nu are. Ce vot mai e și ăsta și cui folosește?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.