Ultima actualizare: ieri, 23:04

Naţionale

FOTO. Accident grav în țară, după ce o mașină a căzut într-o râpă. Un mort și patru răniți

Accident grav în țară, după ce o mașină a căzut într-o râpă. Când au ajuns salvatorii la fața locului au fost găsite cinci victime. O persoană era decedată, o alta încarcerată, iar alte trei victime erau conştiente și cooperante.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a reieşit că un autoturism înmatriculat în judeţul Maramureş, care circula pe drumul naţional 11B, din direcţia Târgu Secuiesc către Cozmeni, a părăsit partea carosabilă într-o curbă şi s-a răsturnat într-o râpă. La faţa locului au fost mobilizate mai multe echipaje medicale şi de intervenţie, fiind alertat inclusiv elicopterul SMURD.

„În această dimineaţă, în jurul orei 10.00, dispeceratul integrat ISU – SAJ a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 11B, pasul Nyerges (Caşin – n.r.), în urma căruia un autoturism, în care se aflau cinci persoane, a căzut într-o prăpastie. La locul solicitării au fost alocate mai multe resurse din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, şi anume: o autospecială de primă intervenţie şi hidroperforare, o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, o ambulanţă SMURD, fiind alertat şi elicopterul SMURD. În sprijin s-au deplasat echipaje Salvamont, SVSU Cozmeni şi SAJ cu medic”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Harghita.

3 comentarii

  1. H&R Răspunde

    DacWagen?

  2. Wwww Răspunde

    Nu DacWagenul e problema ci cu soferul.

  3. frunze la câini Răspunde

    Veșnica problemă cu piesa de schimb interschimbabilă dintre volan și scaunul de șofer. Dacă erau și beți e tot tacâmul pe masă. Indiferent de asta, condoleanțe. Nu știu de ce se grăbesc unii să moară și o caută cu lumânarea. Culmea e că știrea zice că erau oameni între 55-73 de ani în mașină. Nu mai înțelege omul nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.