Ultima actualizare: azi, 22:25

Publicitate

Veneţia, Torino, Bucureşti – Zbor direct fără escală!

Compania aeriană Blue Air a introdus din 4 iunie două curse spre Italia de pe Aeroportul Satu Mare, către Veneţia şi Torino-Cuneo. 

Reprezentanţii companiei aeriene, au introdus două noi curse externe de pe Aeroportul Satu Mare, către Veneţia, în zilele de luni şi miercuri şi către Torino-Cuneo, în zilele de marţi şi vineri. Zborurile sunt efectuate cu o aeronavă Boeing 747 de 156 de locuri. 

Durata unui zbor va fi de aproximativ două ore, zbor direct, fără escală iar preţurile sunt mici, începând de la 20 de euro. Tarifele medii ale companiei sunt de 60-70 de euro, cu toate taxele incluse. 

Deocamdată cursele sunt pentru orarul de vară, valabil până în 27 octombrie, urmând ca în funcţie de rezultate să se facă modificări. 

În viitor se încearcă formarea unei legături directe cu Germania, mulţi oameni de afaceri din zonă desfăşurându-şi activitatea în judeţul nostru. Tot în plan este introducerea unei curse directe spre Spania, ţara unde lucrează foarte mulţi sătmăreni.

Pentru zona Satu Mare, există oportunităţi în atragerea de noi companii aeriene şi operarea de noi destinaţii, deoarece există încă multe pieţe cu potenţial mare de trafic care nu sunt deservite în prezent din Nord – Vestul României. 

Aeroportul Satu Mare se află situat la 14 km sud de oraşul Satu Mare, având în imediata vecinătate alte 2 aeroporturi (Oradea situat la 130 km şi Baia Mare situat la 65 km). 

Unul dintre cele mai vechi aeroporturi din România, cel din Satu Mare, a fost înfiinţat la 15 octombrie 1936 printr-un Decret Regal, pe o suprafaţa de 600×600 metri, pe actualul amplasament al aeroclubului Samus.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.