Ultima actualizare: azi, 21:22
Locale

Elevii sătmăreni au fost reprezentați la Şcoala de vară Avocatul Elevului 2012

Consiliul Naţional al Elevilor a încheiat seria şcolilor de vară din acest an cu Şcoala de Vară Avocatul Elevului, care a avut loc în perioada 3-6 septembrie la Băişoara, judeţul Cluj. Aceasta a fost organizată de Ministerul Educaţiei Cercetării Tineretului şi Sportului şi Asociaţia de Asistenţă şi Programe pentru Dezvoltare Durabilă „Agenda 21”.

33 de Consilii Judeţene ale Elevilor au fost reprezentate de către un delegat, care a avut ocazia de a prezenta un proiect derulat de Departamentul Avocatul Elevului din CJE sau un caz rezolvat în anul şcolar 2011-2012. Ca reprezentant al judeţului Satu Mare a fost Alexandru Gavrău, elev al Colegiului Naţional Ioan Slavici.

Pe lângă prezentarea proiectelor, cei 33 de delegaţi prezenţi la Şcoala de Vară Avocatul Elevului au participat la dezbateri pe tema drepturilor copilului, ateliere de comunicare şi promovare a activității Avocatului Elevului, sesiuni de cunoaştere şi dezbateri pe tema unor posibile proiecte viitoare derulate de acest departament la nivelul diferitelor structuri ale Consiliului Elevilor.

Proiectele prezentate s-au dorit a fi exemple de bună practică pentru celelalte Consilii Judeţene ale Elevilor în vederea creşterii calităţii proiectelor derulate de departamentele Avocatul Elevului din cadrul acestora.

 

Un comentariu

  1. ion Răspunde

    felicitari!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Accident mortal, azi noapte, în Carei

UPDATE ora 12.00: Poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Carei, ce au efectuat investigaţiile în cazul acestui accident, au...

Închide