Ultima actualizare: azi, 11:38
Locale

Investigaţii poliţiste la un plafar din centrul Sătmarului

Un caz mai deosebit a fost semnalat astăzi poliţiştilor sătmăreni. Administratorul unei farmacii tip plafar a reclamat o spargere, însă detaliile sunt cât se poate de interesante.

Ce se ştie deocamdată este că un sătmărean a intrat azi dimineaţă în farmacie şi a descoperit că nu este niciun vânzător. La ieşire a văzut anunţul potrivit căruia magazinul este închis momentan, angajaţii fiind în concediu. Vrând să semnaleze faptul că uşa era descuiată, sătmăreanul a sunat administratorul farmaciei, care şi-a făcut imediat apariţia. Administratorul l-a servit pe client, iar când a ajuns la casă pentru a încasa banii a descoperit că nu este nici un leu, reclamând la poliţie acest fapt. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, Roxana Cristea, a declarat că se fac verificări în acest caz. Poliţiştii trebuie să descopere acum dacă magazinul a fost spart, angajaţii au uitat să încuie uşa de acces şi dacă s-au furat banii din casa de marcat. Nu ar fi exclus nici ca aspectele semnalate să nu fie reale, prezentarea lor ridicând mai multe semne de întrebare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Accident de muncă în Parcul Industrial Vetiș

Poliţiştii Postului de Poliţie Vetiş alături de criminalişti efectuează cercetări în cazul unui accident de muncă produs în cursul zilei...

Închide