Ultima actualizare: azi, 12:11

Publicitate

Trei filme noi la Cinema Grand Mall

Sătmărenii pot urmări începând de vineri, 7 septembrie, la cinema Grand Mall ”În afara legii”, cu Shia LaBeouf, Gary Oldman și Mia Wasikowska, dar și ”Brutele”, în regia celebrului Oliver Stone, laureat al premiului Oscar,  din a cărui distribuție fac parte: Benicio Del Toro, Emile Hirsch, John Travolta, Salma Hayek. De asemenea, pot viziona musical-ul 3D ”Dansul Dragostei 4: Revoluţia”.

Lawless (2012) În afara legii Regia John Hillcoat Cu Tom Hardy, Jessica Chastain, Gary Oldman, Shia LaBeouf, Mia Wasikowska ”În regia lui John Hillcoat, filmul În afara legii / Lawless are la bază povestea adevărată a faimoşilor răufăcători Bondurant – trei fraţi care fac contrabandă cu băuturi alcoolice şi care îşi încearcă norocul la visul american în statul Virginia, în era Prohibiţiei. O poveste fascinantă despre crimă şi corupţie, loialitate şi iubire, brutalitate şi tandreţe, În afara legii / Lawless vine să completeze panoplia filmelor cu gangsteri. În distribuţie îi întâlnim pe îndrăgiţii actori: Shia LaBeouf, Tom Hardy, Jessica Chastain, Jason Clarke, Mia Wasikowska, Dane DeHaan, precum şi Guy Pearce şi Gary Oldman. În munţii din Franklin County, Virginia, fraţii Bondurant sunt nişte personaje notorii. Cel mai mare dintre aceştia, Howard (Jason Clarke), a reuşit să supravieţuiască Primului Război Mondial, dar s-a întors acasă complet cutremurat de experienţele de pe front. Fratele său Forrest (Tom Hardy) a fost la un pas de a-şi pierde viaţa din cauza gripei spaniole, după ce această boală necruţătoare le-a ucis părinţii. El a reuşit să înfrângă boala datorită forţei tăcute şi a invincibilităţii viscerale şi feroce care au ajuns să-l definească. În schimb, Jack (Shia LaBeouf), mezinul, este impresionabil, sensibil, inteligent” (Cinemagia)

Program:

Vineri:14:40 Sâmbătă:19:00 Duminică:16:35 Luni:20:35 Marţi:18:35 Joi : 16:45

 

Step Up Revolution (2012) – Dansul Dragostei 4: RevoluţiaRegia Scott Speer Cu Kathryn McCormick, Ryan Guzman, Stephen Boss ”Emily este fiica a unui om de afaceri bogat, care vine la Miami ca sa devina dansatoare profesionista. Ea se indragosteste de Sean, un tanar care este liderul unei trupe de dans intitulata MOB. Acestia doresc sa castige un concurs pentru a obtine o sponsorizare importanta, dar tatal lui Emily are planuri sa transforme cartierul in care isi desfasoara activitatea trupa si concendiaza sute de angajati. Emily se alatura lui Sean si trupei MOB pentru a protesta si risca cu totii sa isi destrame visurile luptand pentru o cauza mareata” (Cinemagia)

Program:

Vineri:19:15

Sâmbătă-Duminică:21:10 Luni:22:45 Marţi:20:45 Miercuri:21:05 Joi : 19:00

 

Savages (2012) Brutele Regia Oliver Stone Cu Blake Lively, Benicio Del Toro, Emile Hirsch, John Travolta, Salma Hayek, Taylor Kitsch

”Regizorul laureat cu trei premii Oscar, Oliver Stone, se întoarce pe marele ecran cu un thriller care reuneşte o distrbuţie de staruri formată din Taylor Kitsch, Blake Lively, Aaron Johnson, John Travolta, Uma Turman, Benicio Del Toro, Salma Hayek, Emile Hirsch şi Demian Bichir. Filmul se bazează pe romanul best seller al lui Don Winslow, inclus în 2010 în Top 10 al prestigiosului New York Times.

Protagoniştii sunt întreprinzătorii din Lagnuna Beach, Ben (Johnson), un budist pacifist şi împăciuitor, prietenul lui cel mai bun, Chon (Kitsch), un fost soldat dn marina americană şi fost mercenar, care au afacere extrem de profitabilă – cultivă cea mai bună marijuana. Cei doi mai au ceva în comun – sunt îndrăgostiţi de frumoasa Ophelia (Lively). Trioul duce o viaţă idilică în orăşelul lor din sudul Californiei până în ziua când cartelul mexican Baja decide să intre în afacerea lor şi le impune să le devină parteneri.

Capul cartelului este Elena (Hayek), care conduce cu mână de fier ajutată de fiorosul Lado (Del Toro), dar, ceea ce ea crede că ar trebui să fie o operaţiune simplă de preluare cu forţa a unei afaceri se dovedeşte un război în toată regula. Căci cu toţii, inclusiv alunecosul agent DEA (Travolta), corupt şi laş, au subestimat puterea prieteniei care îi leagă pe cei trei.

Aşa începe o serie de manevre şi lupte cu miză pe viaţă şi pe moarte, o brutală bătălie a orgoliilor” (Cinemagia)  

Program:

Vineri : 16:50, 21:15

Sâmbătă : 16:35, 23:10 Duminică : 18:45, 23:05 Marţi : 22:40 Miercuri : 16:40 Joi : 22:55

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.